Hae vuoroa

Vuoroa/vuoroja haetaan nuorisopalveluiden lomakkeilla. Tiloissa sovelletaan nuorisolautakunnan hyväksymiä vuokria. Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Hakuaikataulu

  • Leiri- ja kurssikeskuksista vuoroja seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä).
  • Päiväleirejä nuorisotiloista seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä).
  • Vakiovuoroja nuorisotiloista kaudelle syksy–kevät haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.

Lomaketta täyttäessä merkitse siihen huolellisesti:

  • Ryhmän/yhdistyksen täydellinen nimi, vastuuhenkilö sekä mahdollinen rekisterinumero/Y-tunnus/henkilötunnus
  • Ensisijainen ja toissijainen vuoro jota haetaan sekä mahdolliset muut sopivat ajankohdat
  • Tilan nimi, jos se ei lue käyttövuorohakemuksessa valmiiksi sekä mahdolliset muut sopivat tilat jos ensisijainen hakukohde on täynnä
  • Tapahtuman luonne mihin käyttövuoroa haetaan
  • Allekirjoitus

Hinnasto

Tilojen käyttö ja palvelut jakautuvat maksuttomaan ja maksulliseen käyttöön.

Lomakkeet

Tilojen käyttövuoroja haetaan täyttämällä ja lähettämällä käyttövuorolomake.

Nuorisopalveluiden muut tilat, järjestötiedote ja avustukset


Varaa tiloja toimintaan

Helsingin kaupungilla on nuorisotaloja, kurssi- ja leirikeskuksia ympäri kaupunkia, joista nuoret, nuorisoryhmät ja järjestöt voivat hakea käyttövuoroja esimerkiksi päiväleiritoimintaan.


Kumppanuusyksikön järjestötiedote

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä sähköisessä järjestötiedotteessa kerrotaan yhdistyksille ja nuorten ryhmille avustuksista ja muista palveluista sekä nuorisopalvelujen ajankohtaista asioista.


Nuorisotoiminnan avustukset

Kaupunki tukee vuosittain helsinkiläisiä varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistyksiä, yhdistysten varhaisnuoriso- ja nuorisojaostoja sekä nuorten ryhmiä. Avustusmuodot ovat: vuosiavustukset eli toiminta-, palkkaus- ja loma-aikojen leiriavustus sekä ympäri vuotta haettavat projektiavustukset.