Esittely

Pihlajamäen nuorisopuistossa on Tyttöjenpuisto, Freestyleparkki, monitoimikenttä ja koulujen loma-aikoina auki oleva kahvila.

Tyttöjenpuisto

Tyttöjenpuistossa eli tutummin Keinupuistossa on keinuja, karuselleja ja tasapainolautoja. Puiston erikoisuutena on neljä sinne erikseen suunniteltua, vastakkain istuttavaa keinua. Tyttöjenpuisto on oiva paikka olla piknikillä tai vain hengailla kavereiden kanssa.

Freestyleparkki

Suomen suurin vanerinen skeittipuisto, yksi suurimmista pumptrack-radoista, dirt-rata sekä Suomen ainoa verttiramppi. Parkissa voi skeitata, scootata, pyöräillä tai vaikka rullaluistella.  Freestyleparkissa ohjataan käyttäjiä parkin käyttäytymistapoihin, jotta kaikilla on turvallista liikkua siellä, vauhti kun on välillä aika huimaa! Dirt-radan hyppyrit vaativat hieman kokemusta, muut paikat soveltuvat hyvin myös aloittelijoille.  

Parkki on yksi kaupungin virallisista graffitien maalauspaikoista

Monitoimikenttä

Koripallo- ja jalkapallokenttä, juoksurata sekä areena, jossa voi pelata niin sählyä kuin futsalia.  Monitoimikentällä pelaillaan päivittäin pallopelejä, suunnistetaan ja geokätköillään. Lisäksi kentällä on frisbeegolf-rata ja kuntosali.

Nuorisopuiston loma-ajat

Nuorisopalvelut tuottaa puistoon toimintaa koulujen loma-aikoina, jolloin puistoon palkatut kesätyöntekijät pyörittävät puistossa erilaisia nuorille suunnattuja toimintoja. Puistosta voi esimerkiksi lainata harrastusvälineitä BMXpyöristä koripalloon ja työntekijät opastavat aloittelijoita eri lajien saloihin. 

Kesäisin puiston sydämenä toimii Kesäkahvila Linnunpesä, jossa kesätyöntekijät tarjoilevat itseleivottuja leivonnaisia ja virvokkeita sekä ravitsevia välipaloja hyvin edulliseen hintaan. Kahvila on avoinna niin puiston käyttäjille kuin alueen asukkaille tai ohikulkeville kuntoilijoille. 

Nuorisopuistossa järjestetään myös tapahtumia, kurssitoimintaa, päiväleirejä ja turnauksia.

Tule viettämään aikaa kavereiden kanssa tässä luonnonkauniissa ympäristössä! 

Käyntiosoite
Jengipolku 8
00710 Helsinki
Postiosoite
PL 71403, 00099 Helsingin kaupunki

Ohjaajat

 • Erkki Laukkanen, Nuoriso-ohjaaja
  erkki.laukkanen@hel.fi
  040 334 8032
 • Antti Mähönen, Nuoriso-ohjaaja
  antti.mahonen@hel.fi
  041 512 1751
 • Lea Packalén, Toiminnanjohtaja
  lea.packalen@hel.fi
  040 727 3083

Aukioloajat

Pihlajamäen nuorisopuisto on harrastajien käytössä kello 8–22 välisenä aikana.

Kaikissa mahdollisissa kysymyksissä voit olla yhteydessä suoraan nuoriso-ohjaajiin eli Erkkiin tai Anttiin.

Viikin nuorisotyöyksikön kesätoiminta (kahvila Linnunpesä ja parkin skeittikontti) Pihlajamäen nuorisopuistossa on päättynyt 10.8. Nähdään kesätoiminnan merkeissä taas ensi kesänä! Iso kiitos kaikille kesästä 2022 🙂

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia