Esittely

Pihlajamäen nuorisopuistossa on Tyttöjenpuisto, Freestyleparkki, monitoimikenttä ja koulujen loma-aikoina auki oleva kahvila.

Tyttöjenpuisto

Tyttöjenpuistossa eli tutummin Keinupuistossa on keinuja, karuselleja ja tasapainolautoja. Puiston erikoisuutena on neljä sinne erikseen suunniteltua, vastakkain istuttavaa keinua. Tyttöjenpuisto on oiva paikka olla piknikillä tai vain hengailla kavereiden kanssa.

Freestyleparkki

Suomen suurin vanerinen skeittipuisto, yksi suurimmista pumptrack-radoista, dirt-rata sekä Suomen ainoa verttiramppi. Parkissa voi skeitata, scootata, pyöräillä tai vaikka rullaluistella.  Freestyleparkissa ohjataan käyttäjiä parkin käyttäytymistapoihin, jotta kaikilla on turvallista liikkua siellä, vauhti kun on välillä aika huimaa! Dirt-radan hyppyrit vaativat hieman kokemusta, muut paikat soveltuvat hyvin myös aloittelijoille.  

Parkki on yksi kaupungin virallisista graffitien maalauspaikoista

Monitoimikenttä

Koripallo- ja jalkapallokenttä, juoksurata sekä areena, jossa voi pelata niin sählyä kuin futsalia.  Monitoimikentällä pelaillaan päivittäin pallopelejä, suunnistetaan ja geokätköillään. Lisäksi kentällä on frisbeegolf-rata ja kuntosali.

Nuorisopuiston loma-ajat

Nuorisopalvelut tuottaa puistoon toimintaa koulujen loma-aikoina, jolloin puistoon palkatut kesätyöntekijät pyörittävät puistossa erilaisia nuorille suunnattuja toimintoja. Puistosta voi esimerkiksi lainata harrastusvälineitä BMXpyöristä koripalloon ja työntekijät opastavat aloittelijoita eri lajien saloihin. 

Kesäisin puiston sydämenä toimii Kesäkahvila Linnunpesä, jossa kesätyöntekijät tarjoilevat itseleivottuja leivonnaisia ja virvokkeita sekä ravitsevia välipaloja hyvin edulliseen hintaan. Kahvila on avoinna niin puiston käyttäjille kuin alueen asukkaille tai ohikulkeville kuntoilijoille. 

Nuorisopuistossa järjestetään myös tapahtumia, kurssitoimintaa, päiväleirejä ja turnauksia.

Tule viettämään aikaa kavereiden kanssa tässä luonnonkauniissa ympäristössä! 

 

Kaupungin kesätyörekryt 16-17-vuotiaille nuorille on päättynyt (haku oli 6.-27.2.) ja haluamme kiittää suuresti kaikkia hakijoita!

Tässä vielä mahdollisuus (11.4. asti) 9. ja 10.-luokkalaisille ja toisen asteen ensimmäisen vuoden opiskelijoille hakea kesätöitä Liikkeellä marraskuussa-hankkeen ja Kesäsetelin kautta, lue lisää TÄÄLTÄ

Käyntiosoite
Jengipolku 8
00710 Helsinki
Postiosoite
PL 71403, 00099 Helsingin kaupunki

Ohjaajat

 • Erkki Laukkanen, Nuoriso-ohjaaja
  erkki.laukkanen@hel.fi
  040 334 8032
 • Juhana Halonen, Nuoriso-ohjaaja
  juhana.halonen@hel.fi
  040 621 6043
 • Lea Packalén, Nuorisotyöyksikön päällikkö
  lea.packalen@hel.fi
  040 727 3083

Aukioloajat

Pihlajamäen nuorisopuisto on harrastajien käytössä kello 8–22 välisenä aikana.

Kaikissa mahdollisissa kysymyksissä voit olla yhteydessä suoraan nuoriso-ohjaajiin eli Erkkiin tai Juhanaan.

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia