Tule mukaan Narriin!

Itseilmaisua ja hyvää mieltä! Narri tarjoaa kehittävää ja koukuttavaa teatterin tekemistä 9–29-vuotiaille. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta teatterin tekemisestä.

Narrin teatteritoiminnat

Teatteritoiminnat sisältävät nuorten teatteriryhmiä, leirejä, kursseja, työpajoja, esityksiä, tapahtumia, forum-teatteria sekä Narrin näyttämön.

Narrissa toimii 25 vakituista nuorten teatteriryhmää 9–29-vuotiaille. Ryhmistä 13 harjoittelee Narrin näyttämön tiloissa Sörnäisissä ja 12 Helsingin nuoriso- ja kulttuuritaloilla. Lue lisää Narrin teatteritoiminnasta teatteritoiminnan omilta sivuilta.

Teatteritoiminnan omat sivut

Narrin ryhmät

Narrin ydintoimintaa ovat nuorten teatteriryhmät. Teatteriharrastus Narrissa maksaa 50 € /vuosi. Ryhmät ovat koko lukuvuoden mittaisia syyskuusta toukokuun loppuun, voit hyvin tulla kokeilemaan muutamaksi kerraksi innostuisitko mukaan!

Teatteriryhmissä treenataan yhtessä liike-, puhe- ja tunneilmaisua, improvisaatiota sekä rooliharjoitteita. Kevätkaudella useimmat ryhmät valmistavat toiveidensa ja ideoidensa pohjalta oman esityksen.
Tutustu Narrin ryhmiin

Kesätoiminta

Narri järjestää kesäisin teatteri- ja medialeirin sekä teatterikursseja. Viikon mittaisella leirillä yövytään ja tehdään tiiviisti yhdessä teatteria sekä mediaa. Teatterikurssilla harjoitellaan teatteria muutama tunti päivässä ja viikon päätteeksi järjestetään esitys.
Ilmoittautuminen Narrin kesä kursseille ja leirille alkaa tiistaina 2.4.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
Narrin kesäkurssit ja leiri 2024

 

Tilavaraus

Narrin näyttämön tiloja voi varata ensisijaisesti helsinkiläisten nuortenryhmien ja yhdistysten esittävän taiteen harjoitus-, esitys-, kuvaus- ja seminaarikäyttöön.

Varaa tila täältä

Teatteritoimintamme hienous syntyy teatteritaiteen lumoavassa tunnelmassa: siihen kuuluu kannustava ryhmä, yhdessä tekeminen ja itseilmaisu ammattitaitoisten ohjaajien läsnäollessa.

 

Esitykset ja tapahtumat, NarriFest 2024

Narrissa voi käydä katsomassa nuorten esityksiä pitkin vuotta, mutta varsinkin keväisin huhti- toukokuussa. Kaikkiin Narrin ryhmien esityksiin on vapaa pääsy. 17-19.5.2024 Narrissa on Narrin nuorten teatterifestivaali NarriFest. Löydät tiedot kaikista näistä esityksistä täältä
Esitykset ja tapahtumat

Tule mukaan!

Käyntiosoite
Sörnäisten rantatie 31 A, 3. krs
00500 Helsinki
Postiosoite
PL 50401, 00500 00099 Helsingin kaupunki

Ohjaajat

  • Laura Mboup,
    laura.mboup@hel.fi
    050 5591 758
  • Samuli Mäkisalo,
    samuli.makisalo@hel.fi
    040 1246 548

Narrin näyttämön toiminnan keskeisenä tavoitteena on nuorten itseilmaisun ja hyvinvoinnin vahvistaminen teatteripedagogisin menetelmin.

Teatteriryhmät, leirit ja kurssit tarjoavat parhaimmillaan unohtumattoman kokemuksen ryhmään kuulumisesta sekä yhdessä tekemisen voimasta.

Lähtökohtamme on, että jokainen nuori on arvokas ja kiinnostava sellaisena kuin on. Tämän ainutlaatuisuuden vuoksi on nuorten tekemä teatteri merkityksellistä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

laura.toikander@hel.fi
samuli.makisalo@hel.fi

Aukioloajat

Saat Narrin ohjaajat parhaiten kiinni arkisin klo 9:00-16:00.

 

 

 

Tulevat tapahtumat ja harrastukset

Ei tulevia tapahtumia ja harrastuksia