Tuo äänesi kuuluviin ympäristötyöpajassa 27.10.

 
Vuoden 2022 Nuorten budjetin tiedonkeruussa helsinkiläisiltä nuorilta kysyttiin mielipiteitä muun muassa nuorten vapaa-aikaan, toiveisiin ja unelmiin liittyen. 

Asuinympäristöön, ilmastoon ja nuorten vaikuttamistoimintaan liittyvät vastaukset purettiin omana osionaan ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön toimesta. Esille nousevia asioita olivat muun muassa asuinympäristöjen epäsiisteys, eläinten oikeudet sekä kiinnostus retki -ja leiritoimintaa kohtaan. 

Torstaina 27.10. kello 17-20 nuorilla on mahdollisuus saapua ideoimaan ympäristöasioihin liittyviä hankkeita ja tekoja. Parhaille ideoille on jaossa Nuorten budjetista 10 000 euroa. Ideoinnin lisäksi työpajoissa on tarjolla tietoa nuorisopalveluiden ympäristötoiminnasta, herkkuja ja hyvää keskustelua. Maksuttomiin työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja ne järjestetään samanaikaisesti kolmessa nuorisopalveluiden toimipisteessä: 

Itäkeskuksen nuorten toimintatalo Kipinä: Turunlinnantie 1. 

Lisätietoja Itäkeskuksen työpajasta antaa osallisuusohjaaja Wilhelmiina Seppä-Ojanperä (0405313150 tai wilhelmiina.seppa-ojanpera@hel.fi

Maunulan nuorisotalo: Metsäpurontie 4. 

Lisätietoja Maunulan työpajasta antaa osallisuusohjaaja Aniela Ahtola (0406582799 tai aniela.ahtola@hel.fi

Vallilan Fredriksbergin kokoustila Aula: Konepajankuja 3 (Rappu A-B) 

Lisätietoja Vallilan työpajasta antaa ympäristötoiminnan koordinaattori Annina Wallinsalo (0401623703 tai annina.wallinsalo@hel.fi). 

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot