Tervetuloa nuorisotaloille myös joululomalla!

Monet nuorisotalot ovat auki joululomalla. Kontulan nuorisotalo Luuppi toivottaa nuoret tervetulleiksi myös pyhäpäivien aikaan 24.12.–26.12. klo 15–21.30. 

Uudenvuoden aattona nuorisotyö jalkautuu eri puolilla kaupunkia, kauppakeskuksissa ja asemilla. Jalkautuminen alkaa iltapäivällä ja jatkuu niin kauan kuin nuoria on liikkeellä. Nuoriso-ohjaajat kohtaavat nuoria, kyselevät kuulumisia, neuvovat ja ohjaavat tarvittaessa avun piiriin. 

Haluamme muistuttaa turvallisuudesta erityisesti ilotulitteiden käytön osalta. Nuoriso-ohjaajat ovat havainneet vaarallisia tilanteita, joissa ilotulitteita on jopa ammuttu muita kohti. Vaikka moni odottaa vuoden vaihtumista juhliakseen, on tärkeää muistaa, että ilotulitteiden väärinkäyttö voi aiheuttaa vaaratilanteita. Ilotulitteiden käyttöön on oltava vähintään 18-vuotias. Alaikäiselle ilotulitteiden ostaminen tai niiden käyttäminen on kielletty. Aikuinen on aina vastuussa ilotulitteiden käsittelystä. 

Nuoret, pitäkää huolta toisistanne ja kun kohtaatte nuoriso-ohjaajan, menkää rohkeasti juttelemaan. Vanhemmat, olkaa tietoisia siitä, missä nuoret liikkuvat ja opastakaa heitä juhlimaan turvallisesti. 

Toivotamme kaikille onnellista ja rauhallista loma-aikaa!