Esittely

Pelitietokoneita ja monipuolinen valikoima konsolipelejä. Uudet, avarat, viihtyisät ja tyylikkäät tilat Helsingin Vallilassa! Pelinkehitystä, sateenkaarevaa pelitoimintaa yms.

Pelitalo Sture on Helsingin nuorisopalveluiden kohdennetun pelitoiminnan nuorisotila. Toiminnoissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita sekä pelien suositusikärajoja.

Käyntiosoite
Konepajankuja 3
00510 Helsinki
Postiosoite

Nuoriso-ohjaajat

  • Siikku Kiiveri, Nuoriso-ohjaaja
    siikku.kiiveri@hel.fi
    0406433225

Aukioloajat

Parittomat maanantait – Magic the Gathering -peli-illat

Aloittelijaystävällistä MtG:n opetusta, lainattavia pakkoja sekä avointa pelitilaa 15-25-vuotiaille! Lisää tietoa ja ilmoittautuminen iltoihin toiminnan Discord-serverillä.

KeskiviikkoGaymers’ night klo 16-20.30

Gaymers’ night on tarkoitettu 16–25-vuotiaille sateenkaareville peliharrastajille. Illoissa keskitytään omatoimiseen pelaamiseen yksin tai yhdessä, sateenkaarevassa seurassa. Pelamaan voi tulla pitkin iltaa eikä tarvita ennakkoilmoittautumista. Lisätiedot pelitalo@hel.fi 

TorstaiGameDev-klubi

Kiinnostaako pelien tekeminen? Oletko 15–25-vuotias, luova ja innostunut oppimaan uutta? Haluaisitko tutustua samanhenkisiin tyyppeihin ja tehdä mitä tahansa PC- tai puhelinpeleistä kortti- ja lautapeleihin? Tule GameDev-klubiin! Lisätiedot ja ilmoittautumiset pelitalo@hel.fi

GameDev-klubi

Tulevat tapahtumat ja harrastukset

Ei tulevia tapahtumia ja harrastuksia