K-pop ja Hiphop Pihlajamäen nuorisotalolla

Tuu rohkeesti mukaan harrastamaan tanssia Pihliksen nutalle keskiviikkoisin klo 17-19 6.9.-20.12.2023!

Hiphop klo 17-18

K-pop klo 18-19

Tanssitunnit on tarkoitettu 9-13-vuotiaille ja niille tulee ilmoittautua etukäteen, tee se Harrastushaun kautta TÄÄLTÄ K-popiin ja TÄÄLTÄ Hiphopiin!

Hiphop sisältää erilaisia tanssityylejä ja on yhdistelmä mm. afrikkalaista tanssia ja afro-amerikkalaista tanssia. Vauhdikkaalla tanssitunnilla yhdistyvät yhdessä tekemisen ilo ja energiset katutanssilajit.

Koreografiat pohjautuvat hiphoppiin, mutta ohjaajat kuulevat mielellään myös oppilaiden toiveita ja ehdotuksia tyylilajin suhteen.

K-pop on eteläkorealainen vauhdikas ja energinen tanssityyli, jota tanssitaan korealaisen popmusiikin tahdissa. Tunneilla tutuiksi tulevat k-popin eri alalajit ja niiden ominaispiirteet.

K-pop on saavuttanut suurta suosiota 2000-luvulla myös länsimaissa… eikä ihme, sillä tyyli on mukaansatempaavaa ja jättää hymyn huulille pitkäksikin aikaa!

Opettajat ovat taitavia nuoria tanssijoita, joiden kanssa jokainen pääsee oppimaan uutta. Kauden lopussa tunnilla tehty tanssiesitys esitetään yhteisessä tapahtumassa, jos se on mahdollista järjestää.

Psssst… myös Viikin nuorisotalolla on tanssitunteja, lue niistä lisää täältä!

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot