Helsingin Nuorisopalvelut rekrytoi 30 opiskelijaa kesälle 2024 

Kausityöntekijöiden haku nuorisopalveluihin on alkanut 18-vuotta täyttäneiden opiskelijoiden rekrytoinnilla. Paikkoja löytyy nuorisoalan opiskelijoiden lisäksi myös muiden alojen opiskelijoille. Paikat ovat nyt haettavissa osoitteessa www.helsinkirekry.fi. 

Tänä kesänä nuorisopalveluihin on opiskelijoille avoinna 30 mielenkiintoista työtehtävää. Monipuolisia työtehtäviä on tarjolla mm. nuorisotiloilla, Bengtsårin leirisaarella, Fallkullan kotieläintilalla, sekä nuorten kahvila- ja jalkapallotoiminnassa. Opiskelijat pääsevät vakituisen henkilöstön tuella ohjaamaan nuoria 16-17 vuotiaita kesätyöntekijöitä, sillä opiskelijoiden lisäksi nuorisopalvelut tarjoaa kesätyöpaikan myös sadoille 16-17 vuotiaille nuorille. 

”Opiskelijat ovat potentiaalisia tulevia työntekijöitä ja heiltä saatu palaute on tärkeää. Kesällä 2023 työskennelleet opiskelijat olivat erittäin tyytyväisiä kesän työkokemukseen ja antoivat erityisen hyvää palautetta perehdytyksestä ja työssään saamastaan tuesta. Kaikki vastaajat olivat halukkaita tulemaan uudestaan töihin nuorisopalveluihin.” sanoo Sami Komppula, Helsingin nuorisopalveluiden suunnittelija. 

Myös Bengtsårin leirisaaren leiripäällikön Aleksi Lappalaisen kokemukset ovat olleet hyviä. ”Meillä Bengtsårissa on ollut opiskelijoita kesästä 2020 alkaen. Tarjoamme opiskelijoille ainutlaatuisen työympäristön ja uniikin kokemuksen nuorten kanssa työskentelystä. Opiskelijat tuovat työhön leirisaaressa uutta intoa ja osaamista suoraan koulunpenkiltä. Voinkin sanoa, että opiskelijat tuovat työyhteisöömme uusia tuulia vähintään yhtä paljon kuin me tarjoamme heille vuosien kokemusta nuorisotyöstä. Opiskelijat ovat olleet meille se puuttuva pala täydellisen työyhteisön rakentamisessa” sanoo Lappalainen. 

Yli 18-vuotiaiden opiskelijoiden työpaikat ovat haussa 19.1.-9.2.2024 osoitteessa www.helsinkirekry.fi