CV- ja kesätyönhakupajat

Kesätöiden haku kannattaa aloittaa ajoissa! NYT!

Monien kesätyöpaikkojen haku on jo auki! Ja monet haut umpeutuvat jo helmikuun puolella.

Kontulan nuorisotyöyksikkö järjestää kesätyönhakupajoja alueen nuorisotaloilla helmi-maaliskuussa! Pajoja on ma 7.2, to 10.2, pe 18.2, ma 28.2, ke 2.3, to 3.3ja pe 4.3! Pajat ovat aina klo 17 – 20 ja pajat ovat käynnissä samanaikaisesti Kivikon, Luupin ja Vesalan nuorisotaloilla! Eli jokaisella talolla on nuoriso-ohjaaja, joka auttaa sinua ja hakee töitä sun kanssa! (Paitsi perjantaisin pajoja ei ole Vesalan nuorisotalolla.)

Kesätyöpajassa saat apuja ja neuvoja kesätöiden hakemiseen, tehdään sulle CV (eli ansioluettelo) ja haetaan konkreettisesti kesätöitä. Saat opastusta työhakemuksen tekemiseen, ja siihen, miten kesätöitä kannattaa hakea ja mistä!

Ysiluokkalaiset ja 2. asteen ensimmäisen vuoden opiskelijat (+ Valma-opiskelijat ja kymppiluokkalaiset) saavat käyttöönsä sähköisen KESÄSETELIN, joka auttaa hurjasti kesätyön hakemisessa! Kesäseteli tulee hakuun ti 15.2 Kesäseteli-nettisivuille, mutta mahdollisia työpaikkoja kannattaa alkaa jo etsimään!

Helsingin kaupungin tarjoamat kesätyöpaikat 16-17-vuotiaille tulevat hakuun 7.2. – 28.2.2022. Tänä vuonna paikkoja on hurjasti erilaisia ja kannattaa aina hakea mahdollisimman monta paikkaa!

Näiden lisäksi esimerkiksi monien kauppojen kesätyöhaut ovat jo auki!

Alle 15-vuotiaiden on mahdollista päästä kesätöihin esimerkiksi Tutustu Työelämään ja Tienaa -harjoittelun kautta eri kauppoihin! Tule meidän kesätyönhakupajaan niin tutustutaan asiaan yhdessä ja haetaan paikkaa!

Kurkkaa sivuille: Mistä kesätyö 2022? & Apua työn hakemiseen! Ja aloita hakeminen!

Avainsanat