Varaa tila Munkkiniemen nuorisotalolta


Munkkiniemen nuorisotaloa on mahdollista vuokrata yksityis- ja järjestökäyttöön. Järjestöt voivat varata tilojamme oman toimintamme ulkopuolella. Munkkiniemen nuorisotalolla on myös yöpymisoikeus. Tiloja voi varata yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön.

Ensisijaisesti tilojen käyttövuoroja jaetaan helsinkiläisille nuorten ryhmille ja nuorisojärjestöille, joille tilojen käyttö on maksutonta. Voit varata ja vuokrata tiloja muuhunkin käyttöön, jolloin maksu määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan.

Nuorisotilojen vakituiset käyttövuorot kevät ja syyskaudelle haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.  Jos määräajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, pitää anomus toimittaa edellisenä arkipäivänä klo 16.00 mennessä. Päätökset toimintakauden vakituisista/ säännöllisistä varauksista lähetetään tiedoksi hakijoille toukokuun loppuun mennessä. Hakuohjeet ja hakemuksen löydät täältä

Tiloja on mahdollista varata myös tilapäisesti mm yksittäisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, vapaita vuoroja voi tiedustella ja varata läpi vuoden sähköpostitse munkkiniemen.nuorisotalo@hel.fi

Varausohjeet

 1. Ota yhteyttä Munkkiniemen nuorisotalolle sähköpostilla munkkiniemen.nuorisotalo@hel.fi ja kerro, milloin ja mitkä tilat tarvitsisit käyttöösi.
 2. Tuo käyttövuorohakemus täytettynä Nuorisotilalle sen aukioloaikoina tai lähetä se postitse: PL 33404 00099 Helsingin kaupunki. Hakemuksen voi lähettää myös allekirjoitettuna ja skannattuna sähköpostitse osoitteeseen munkkiniemen.nuorisotalo@hel.fi

Nuorisotilojen toimintaohjeet

Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisopalveluiden kanssa.

Nuorisopalveluiden toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, joka edellyttää kaikilta käyttäjiltä vähintään jätteiden lajittelua, turhan energiakulutuksen ja kertakäyttöastioiden välttämistä. Nuorisopalveluiden tila ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, voi nuorisopalvelut tulkita vuorosta luovutun kauden loppuun asti.

Hallintopalvelut voivat perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.

Varaukseen liittyviä ohjeita:

Ennen vuoroa

 • Ennen vuoron aloitusta, sovi yhteyshenkilön kanssa aika avaimen luovutukseen ja turvallisuuskävelyyn. Ilman tätä vuoronne ei voi alkaa.
 • Käykää läpi tilojen turvallisuusohjeet.
 • Huomioittehan, että nuorisopalveluiden tiloihin ei saa päästää omaan ryhmään/toimintaan kuulumattomia henkilöitä. Talollamme ei ole vahtimestaria ja ulko-ovemme on lukittu, joten teidän tulee itse huolehtia, että koko ryhmänne pääsee sisään.

Vuoron lopussa

 • Siistitte käyttämänne tilat ja palauttakaa kaikki alkuperäiseen järjestykseen. Tiskatkaa astiat ja laittakaa ne paikoilleen, roskat tulee lajitella keräysastioihin ja wc-tilat on jätettävä siisteiksi. Siivoustarvikkeet löytyvät keittiöstä ja aulan varastosta.
 • Mahdollisista tiloissa ilmenevistä vioista, hajonneista tavaroista tai kalusteista jätä ilmoitus järjestökäyttäjien kansioon tai sähköpostilla vastaavalle ohjaajalle.
 • Vuoronne lopuksi muistakaa kuitata jokainen käyntinne nuorisotalon järjestöpäiväkirjaan. Tämä on erityisen tärkeää, sillä tästä seuraamme käyttömääriä ja haettujen vuorojen toteutumista.
 • Lähtiessänne tarkistakaa, että kaikki tilat ovat tyhjillään. Varmista, että ovet (myös varauloskäynnit) ja ikkunat on lukittu. Sammuttakaa valot kaikista tiloista.
 • Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla palauttakaa avaimet sovittuun paikkaan.

Vuoron jälkeen

 • Toivomme, että teille jäi mukavat muistot nuorisotalolta.
 • Mikäli käyttövuoronne on maksullinen, lähetämme laskun tilan käytöstä noin kuukauden sisällä vuoronne päätyttyä, tai voit maksaa paikan päällä MobilePayllä

Anna palautetta

Tarkoituksenamme on palvella nuorisotalon käyttäjiä mahdollisimman hyvin heidän tarpeidensa mukaisesti. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tiloja ja siksi toiveenne, tarpeenne ja kokemuksenne ovat meille tärkeitä.

Toivomme palautetta käyttövuoronne onnistumisesta ja ideoita tilojen kehittämiseksi. Kiitämme jo etukäteen vaivannäöstänne. Voitte kertoa palautteenne sähköpostitse tai avainten luovutuksen yhteydessä.

Avainsanat