Tilojen varaaminen Malminkartano

Tiloja voi varata yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön.

Hae nuorisopalveluiden tiloja kaudelle 2022-2023

 Järjestöt, yhdistykset sekä muut toimijat ja ryhmät voivat hakea säännöllistä vuoroa nuorisopalveluiden tiloista vähintään kolme kuukautta kestävään toimintaan. ​

Nuorisotilojen kausivaraushaku syksyn 2022 ja kevään 2023 toimintaan (15.8.2022-28.5.2023) alkaa keskiviikkona 6.4.2022 klo 9 ja päättyy perjantaina 29.4.2022 klo 16. ​

Voit tutustua varattavissa oleviin tiloihin osoitteessa tilavaraus.hel.fi  jo ennen hakuajan alkamista palvelun avautuessa 28.3.2022 klo 9. Haku toteutetaan uudistuvan Varaamon kokeiluversiossa. Kausivaraushakemuksen voi täyttää vain hakuaikana. Hakuohjeet päivitetään tälle sivulle maaliskuun aikana.

Hakuohjeet ja hinnastot: Varaa tiloja toimintaan | Helsingin kaupunki

Mikäli olet kiinnostunut varaamaan yksittäisen vuoron, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 • Tarkista vapaat käyttövuorot sähköpostikyselyllä julia.jamia@hel.fi vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua vuoroa.
 • Nuorisopalvelujen tilojen käyttöä ja palveluita jaetaan listauksen mukaisesti:

Maksuton käyttö

 1. Toimipaikan oma toiminta
 2. Helsinkiläiset nuorten toimintaryhmät ja nuorisojärjestöt / yhdistykset
 3. Yhdistykset, joiden kotipaikka on Helsinki
 4. Helsingin kaupungin toimialat
 5. Helsinkiläiset asukkaat ja yhteisöt

Lakisääteisen iltapäivätoiminnan ja taiteen perusopetuksen ryhmätoiminta lasten ja nuorten osalta sekä kotouttamista edistävän ryhmätoiminnan järjestäminen nuorisotiloissa on maksutonta.

Maksullinen käyttö hinnaston mukaan:

 1. Uskonnolliset yhdyskunnat
 2. Yritykset
 3. Muut
 • Ota yhteyttä Malminkartanon nuorisotalolle mieluiten sähköpostitse (anssi.jarvinen@hel.fi) ja kerro, milloin tarvitsisit tilan/tilat käyttöösi.
 • Käyttövuoroanomuksen voit tulostaa tästä. tai pyytää s-postilla. Lähetä käyttövuorohakemus täytettynä ja allekirjoitettuna sähköpostitse skannattuna osoitteeseen anssi.jarvinen@hel.fi tai postita nuorisotalolle osoitteeseen: Malminkartanon nuorisotalo, Piianpolku 3-5, 00410 Helsinki.

Nuorisotalojen toimintaohjeet

Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisopalveluiden kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Tiloihin pääsee esteettömästi ja käytettävissä on esteetön wc.

Langattomat verkot ovat: StadiNet, munstadi tai Helsingin kaupungin wlan.

Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta. Edellytämme kaikilta käyttäjiltä jätteiden lajittelua.

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisopalveluilla oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.

Avainsanat