Tilojen varaaminen Malminkartano

Huom! Emme tee tilavarauksia 15.12.2023-7.1.2024 -välisenä aikana.

***

Tiloja voi varata yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön

Helsingin kaupungilla on moneen käyttötarkoitukseen sopivia tiloja nuorisotaloissa, leirikeskuksissa ja muissa toimipisteissä ympäri kaupunkia. Nuorten ryhmät, järjestöt, yhdistykset sekä muut toimijat voivat varata näitä tiloja omaan käyttöönsä esimerkiksi ryhmä- ja leiritoiminnan järjestämiseen.​​

Mikäli olet kiinnostunut varaamaan yksittäisen vuoron, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 • Tarkista vapaat käyttövuorot sähköpostikyselyllä julia.jamia@hel.fi vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua vuoroa.
 • Nuorisopalvelujen tilojen käyttö on hinnoiteltu seuraavalla tavalla:

Maksuton käyttö

 • Rekisteröityneiden helsinkiläisten järjestöjen ja yhdistysten toiminta
 • Helsinkiläisten asukkaiden ja yhteisöjen omaehtoinen ryhmätoiminta ja kansalaistoiminta
 • Perusopetuslain mukainen koululaisten iltapäivätoiminta, taiteen perusopetuksen ryhmä- ja yksilöopetus sekä kotouttamista edistävä ryhmätoiminta. Alle 29-vuotiaille suunnattu oppilaitosten toiminta on aina maksutonta
 • Helsingin kaupunkin toimialojen ja kaupunginkanslian oma toiminta

Maksullinen käyttö hinnaston mukaan:

 • Uskonnolliset yhdyskunnat
 • Yritykset
 • Yksityistilaisuudet (esim. syntymäpäiväjuhlat)
 • Ota yhteyttä Malminkartanon nuorisotalolle mieluiten sähköpostitse (julia.jamia@hel.fi) ja kerro, milloin tarvitsisit tilan/tilat käyttöösi.
 • Käyttövuoroanomuksen voit tulostaa tästä. tai pyytää s-postilla. Lähetä käyttövuorohakemus täytettynä ja allekirjoitettuna sähköpostitse skannattuna osoitteeseen anssi.jarvinen@hel.fi tai postita nuorisotalolle osoitteeseen: Malminkartanon nuorisotalo, Piianpolku 3-5, 00410 Helsinki.

Nuorisotalojen toimintaohjeet

Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisopalveluiden kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Tiloihin pääsee esteettömästi ja käytettävissä on esteetön wc.

Langattomat verkot ovat: StadiNet, munstadi tai Helsingin kaupungin wlan.

Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta. Edellytämme kaikilta käyttäjiltä jätteiden lajittelua.

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisopalveluilla oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.

Avainsanat