Pienryhmät ja kerhotoiminta

SYKSYN 2023 KERHOT ALKAVAT VIIKOLLA 44!

Avoimen nuorisotalotoiminnan lisäksi tarjoamme lapsille ja nuorille ohjattua toimintaa.

Iso osa kerhoista on suunnattu talon pienemmille kävijöille (3. -6. luokkalaisille), joita apuohjaajakoulutuksen käyneet vanhemmat nuoret ohjaavat. Loma-aikoina ei ole kerhoja, koska silloin nuorisotalo järjestää erityistä loma-ajan toimintaa.

 PUUHAKERHO maanantaisin klo 15-16.30 Kerho alkaa 30.10.2023.

Kerho on avoin kaikille 3.-6. luokkalaisille, eli tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tule vain maanantaisin paikalle! Kerho sisältää monipuolista tekemistä, esimerkiksi leikkejä, pelejä, liikuntaa, kokkausta, askartelua. Kerhoa vetää kaksi koulutettua nuorta apuohjaajaa. Kerhokerrat pidetään pääsääntöisesti nuorisotalolla ja nuorisotalon läheisyydessä.

LIIKUNTAKERHO keskiviikkoisin klo 15-16.30 Kerho alkaa 1.11.2023 (Keinutien ala-asteen liikuntasalissa)

Kerho on avoin kaikille 3.-6. luokkalaisille, eli tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tule vain keskiviikkoisin paikalle! Kerho sisältää monipuolista liikuntaa ja leikkimielistä kisailua. Kerhoa vetää kaksi koulutettua nuorta apuohjaajaa.

PÄRINÄPALLOKERHO perjantaisin klo 15 – 16.30 Kerho alkaa 3.11.2023

Kerho on avoin kaikille 3. – 6. luokkalaisille, eli tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tule vain perjantaisin paikalle! Kerho pitää sisällään monipuolista liikunnallista pelaamista ja kisailua nuorisotalon salissa. Välillä kerhossa järjestetään erilaisia hauskoja palloaiheisia kisailuja. Pärinäpallokerho korvaa nuorisotalolla aiemmin järjestetyn Pärinäperjantain. Kerhoa vetää kaksi nuorta koulutettua apuohjaajaa. Kerho järjestetään nuorisotalon salissa ja mahdollisuuksien mukaan ulkona.

GOODVIBES EAST JÄRJESTÄÄ KATUTANSSITUNTEJA KESKIVIIKKOISIN KLO 14:30-15:30!
TUU MUKAAN TANSSIMAAN, AIKAISEMPAA KOKEMUSTA ET TARVITSE!

Kuitenkin myös vanhemmille nuorille on pienryhmätoimintaa. Tällä hetkellä nuorisotalolla toimii esimerkiksi Herkkutiimi, Tapahtumatiimi sekä Kivikon medianuoret -ryhmä, jotka koostuvat suurelta osin yläasteikäisistä nuorista. Otamme myös uusia halukkaita mukaan ryhmiin!
Osallistuaksesi toimintaamme tarvitset Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden jäsenkortin.

Kerhoista voi aina olla yhteydessä nuorisotalolle, puh. 040 3348081 / kivikon.nuorisotalo@hel.fi.

PIENRYHMÄT NUORET (13 – 17V.)

TAPAHTUMATIIMI

Nuorisotalolla toimii myös nuorista koostuva Tapahtumatiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa tapahtumia nuorisotalolla ympäri vuoden. Ryhmässä on ollut noin 10 nuorta. Uusia halukkaita otetaan mukaan! Tiimi on toteuttanut esimerkiksi Halloween-tapahtuman, pikkujoulut, ystävänpäivätapahtuman, lemmikkipäivän, Vappuriehan. Aina kauden päätteeksi ahkerat nuoret palkitaan! Nuorisotalolla voit kertoa kiinnostuksesi liittyä ryhmään.

HERKKUTIIMI

Herkkutiimi on noin 5-8 hengen nuorten pienryhmä johon pystyy hakemaan syyskauden alussa. Ryhmä toimii aina syys- ja kevät kauden.
Herkkutiimi toimii yhteistyössä kivikon K-marketin kanssa. Herkkutiimin nuoret suunnittelevat ja toteuttavat herkkumyyjäisiä kivikon k-marketilla sekä nuorisotalolla. Ryhmässä pääsee oppimaan myyntiä, markkinointia sekä asiakaspalvelu- ja ryhmätyöskentelytaitoja. Nuoret päättävät yhdessä yhteisen retken tai muun tavoitteen, johon he keräävät myyjäisillä rahaa ja joka toteutetaan kauden päätteeksi. Viime vuotena herkkutiimi meni yhdessä syömään, sekä linnanmäelle ja rahaa riitti vielä herkkulippuihinkin! <3

Kiinnostaako sinua kokkaaminen tai leipominen? Tai sulla on hyviä kokkausvinkkejä jaettavaksi muille? Haluatko oppia kenties markkinointia ja myyntiä? Hae nyt mukaan herkkutiimiin! Into oppia ja sitoutuminen riittää! Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla koska täällä ollaan oppimassa ja pitämässä kivaa yhdessä!

HAE MUKAAN ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!

https://link.webropol.com/s/herkkutiimi2023

KIVIKON MEDIANUORET

Alueella toimii ryhmä nimeltä Kivikon Medianuoret. Medianuoriin kuuluu tällä hetkellä kymmenisen nuorta. Nuoret kuvaavat ja editoivat materiaalin itse. Medianuoret kertovat, mitä kaikkea täällä meidän alueella tapahtuu 🙂

Lisää alueen harrastuksista löydät Harrastushaun verkkosivuilta.

Avainsanat