Pienryhmät ja kerhotoiminta

Avoimen nuorisotalotoiminnan lisäksi tarjoamme lapsille ja nuorille ohjattua toimintaa.

Iso osa kerhoista on suunnattu talon pienemmille kävijöille (3. -6. luokkalaisille), joita apuohjaajakoulutuksen käyneet vanhemmat nuoret ohjaavat. Loma-aikoina ei ole kerhoja, koska silloin nuorisotalo järjestää erityistä loma-ajan toimintaa.

Kuitenkin myös vanhemmille nuorille on pienryhmätoimintaa. Tällä hetkellä nuorisotalolla toimii esimerkiksi Herkkutiimi, Tapahtumatiimi sekä Kivikon medianuoret -ryhmä, jotka koostuvat suurelta osin yläasteikäisistä nuorista. Otamme myös uusia halukkaita mukaan ryhmiin!
Osallistuaksesi toimintaamme tarvitset Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden jäsenkortin.

Kerhoista voi aina olla yhteydessä nuorisotalolle, puh. 040 3348081 / kivikon.nuorisotalo@hel.fi.

KERHOT VARHAISNUORET (3. – 6. luokkalaiset)

 PUUHAKERHO torstaisin klo 15-16.30 alkaen to 16.2.2023

Kerho on avoin kaikille 3.-6. luokkalaisille, eli tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tule vain torstaisin paikalle! Kerho sisältää monipuolista tekemistä, esimerkiksi leikkejä, pelejä, liikuntaa, kokkausta, askartelua. Kerhoa vetää kaksi koulutettua nuorta apuohjaajaa. Kerhokerrat pidetään pääsääntöisesti nuorisotalolla ja nuorisotalon läheisyydessä.

KOKKIKERHO keskiviikkoisin klo 15 – 16.30 Ensimmäinen ryhmä alkaen ke 1.3.2023

Yhteen kokkikerhoryhmään mahtuu kerrallaan 5-6 osallistujaa. Sama ryhmä kokkaa 3 kertaa ja sitten ryhmä vaihtuu. Kokkikerhossa valmistelut, kokkaus, syöminen ja siivous kuuluvat kaikki kerhon sisältöön. Alussa käydään jokaisen ryhmän kanssa läpi keittiön säännöt. Kerhossa kokkaillaan niin suolaista kuin makeaakin. Tavoitteena on, että jokainen oppii jokaisella kerralla jotain uutta kokkaamisesta tai keittiöstä. Kerhoa vetää kaksi nuorta koulutettua apuohjaajaa. Kerho järjestetään nuorisotalon keittiössä.

  1. ryhmä 1.3 – 15.3
  2. ryhmä 22.3 – 5.4
  3. ryhmä 12.4 – 26.4
  4. ryhmä 3.5-17.5

PÄRINÄPALLOKERHO perjantaisin klo 15 – 16.30 alkaen 17.2.2023

Kerho on avoin kaikille 3. – 6. luokkalaisille, eli tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tule vain perjantaisin paikalle! Kerho pitää sisällään monipuolista liikunnallista pelaamista ja kisailua. Jalkapallo on suosittu laji, mutta mukana on myös esimerkiksi korista, sählyä ja muita pallopelejä. Välillä kerhossa järjestetään erilaisia hauskoja palloaiheisia kisailuja. Pärinäpallokerho korvaa nuorisotalolla aiemmin järjestetyn Pärinäperjantain. Kerhoa vetää kaksi nuorta koulutettua apuohjaajaa. Kerho järjestetään nuorisotalon salissa ja mahdollisuuksien mukaan ulkona.

KOKKIKERHON ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN SAA NUORISOTALOLTA!

PIENRYHMÄT NUORET (13 – 17V.)

KIVIKON NUTAN HERKKUTIIMI

Vanhemmilla nuorilla on mahdollisuus hakea Kivikon nutan Herkkutiimiin syksyllä 2023! Kauden syksy 2022 – kevät 2023 Herkkutiimi-ryhmä kerää rahaa Linnanmäki-retkeen. Toiminta toteutetaan yhteistyössä Kivikon K-marketin kauppiaiden, Maaretin ja Tomin kanssa.

TAPAHTUMATIIMI

Nuorisotalolla toimii myös nuorista koostuva Tapahtumatiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa tapahtumia nuorisotalolla ympäri vuoden. Ryhmässä on ollut noin 10 nuorta. Uusia halukkaita otetaan mukaan! Tiimi on toteuttanut esimerkiksi Halloween-tapahtuman, pikkujoulut, ystävänpäivätapahtuman, lemmikkipäivän, Vappuriehan. Aina kauden päätteeksi ahkerat nuoret palkitaan! Nuorisotalolla voit kertoa kiinnostuksesi liittyä ryhmään. 🙂

KIVIKON MEDIANUORET

Alueella toimii ryhmä nimeltä Kivikon Medianuoret. Medianuoriin kuuluu tällä hetkellä kymmenisen nuorta. Nuoret kuvaavat ja editoivat materiaalin itse. Medianuoret kertovat, mitä kaikkea täällä meidän alueella tapahtuu 🙂

Lisää alueen harrastuksista löydät Harrastushaun verkkosivuilta.

Avainsanat