Pienryhmät ja kerhotoiminta

Kevätkauden kerho toiminta loppuu viikolla 20. Syyskauden kerhotoiminta alkaa viikolla 40.

9-12-VUOTIAIDEN KERHOT KEVÄT 2024

Avoimen nuorisotalotoiminnan lisäksi tarjoamme lapsille ja nuorille ohjattua toimintaa.

Iso osa kerhoista on suunnattu talon pienemmille kävijöille (3. -6. luokkalaisille), joita apuohjaajakoulutuksen käyneet vanhemmat nuoret ohjaavat. Loma-aikoina ja pyhäpäivinä ei ole kerhoja, koska silloin nuorisotalo järjestää erityistä loma-ajan toimintaa.

 PUUHAKERHO maanantaisin klo 14:30-16:00 Kerho alkaa 4.3.2024

Kerho on avoin kaikille 3.-6. luokkalaisille, eli tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tule vain maanantaisin paikalle! Kerho sisältää monipuolista tekemistä, esimerkiksi leikkejä, pelejä, liikuntaa, kokkausta, askartelua. Kerhoa vetää kaksi koulutettua nuorta apuohjaajaa. Kerhokerrat pidetään pääsääntöisesti nuorisotalolla ja nuorisotalon läheisyydessä.

LIIKUNTAKERHO torstaina klo 14:30-16:00 Kerho alkaa 14.3.2024 (Keinutien ala-asteen liikuntasalissa)

Kerho on avoin kaikille 3.-6. luokkalaisille, eli tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tule vain torstaisin paikalle! Kerho sisältää monipuolista liikuntaa ja leikkimielistä kisailua. Kerhoa vetää kaksi koulutettua nuorta apuohjaajaa.

PÄRINÄPALLOKERHO perjantaisin klo 14:30 – 16:00 Kerho alkaa 8.3.2024

Kerho on avoin kaikille 3. – 6. luokkalaisille, eli tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tule vain perjantaisin paikalle! Kerho pitää sisällään monipuolista liikunnallista pelaamista ja kisailua nuorisotalon salissa. Välillä kerhossa järjestetään erilaisia hauskoja palloaiheisia kisailuja. Pärinäpallokerho korvaa nuorisotalolla aiemmin järjestetyn Pärinäperjantain. Kerhoa vetää kaksi nuorta koulutettua apuohjaajaa. Kerho järjestetään nuorisotalon salissa ja mahdollisuuksien mukaan ulkona.

GOODVIBES EAST JÄRJESTÄÄ KATUTANSSITUNTEJA KESKIVIIKKOISIN KLO 14:30-15:30!
TUU MUKAAN TANSSIMAAN, AIKAISEMPAA KOKEMUSTA ET TARVITSE!

13-17-VUOTIAIDEN PIENRYHMÄTOIMINTA KEVÄT 2024

Vanhemmille nuorille on myös pienryhmätoimintaa. Tällä hetkellä nuorisotalolla toimii esimerkiksi 13-17-vuotiaiden Futsal ryhmä, jotka pelaavat joka perjantai keinutien ala-asteen liikuntasalissa. Mikäli haluat tulla pelaamaan, ota yhteyttä Rahim -Ohjaajaan puh. 045 129 4322


Lisäksi nuorisotalolla pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia muille nuorille sekä alueen asukkaille. Jos sulla on oma idea tai haluat tulla mukaan tapahtumien suunnitteluun, tule käymään nutalla, laita viestiä tai soita! 🙂


Osallistuaksesi toimintaamme tarvitset Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden jäsenkortin.
Kerhoista voi aina olla yhteydessä nuorisotalolle, puh. 040 3348081 / kivikon.nuorisotalo@hel.fi.

Avainsanat