Palvelut Nuorten ympäristötila

Nuorten Ympäristötila tarjoaa muun muassa koululuokille erilaisia toiminta- ja tutustumispaketteja. Alueella on myös monenlaisia muita palveluita ja nähtävää.

Ympäristövälkkä

Mitä on ympäristötoiminta ja millaisia palveluita ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö tuottaa? Kouluilla on mahdollisuus tilata yksikön ohjaajat paikan päälle kertomaan ympäristötoiminnasta. Toimintakerrat toteutetaan yhteistyössä koulun lähinuorisotyöyksikön kanssa mahdollisen Nutavälkkä-toiminnan ohella.  

Ympäristövälkkä-toiminnassa käsitellään osallistavien toimintojen kautta erilaisia teemoja luonnonsuojelusta aktivismiin. Teemme yhteistyötä eri luonto- ja ympäristötoimijoiden kanssa.

Lisätiedot: ymparistotila@hel.fi

Vartiosaari

Vartiosaari on Helsingin kaupungin omistama virkistyskäyttöön sopiva 82 hehtaarin suuruinen saari. Se sijaitsee itäisessä Helsingissä keskellä kaupunkirakennetta Laajasalon ja Vuosaaren välissä. Saareen kuljetaan veneellä.

Saaren monipuolinen luonto vaihtelee vanhojen huviloiden villiintyneistä pihapiireistä kosteisiin tervalepikoihin. Saarella on luontopolku, jonka varrella on muun muassa hiidenkirnu ja näköalakallio. 

Lisätiedot: Vartiosaari.fi 

Avainsanat