Palvelut Granön leirialue

Kun teille on myönnetty vuoro, voitte tiedustella leirialueen varusteista sekä kuljetusvaihtoehdoista saareen.  

Kuljetuspalvelut

Ryhmien venekyydit hoidetaan joko omatoimisesti omalla kalustolla, tilausvenekyydillä tai tarvittaessa leirialueen vastaavan hoitamana. Rannassa on ponttoonilaituri, johon pääsee tarvittaessa isommallakin veneellä.  

Vastaavan työntekijän käytössä on yhteysvene. Yhteysveneen (1 kippari + 6 hlöä) kapasiteetti on optimoitu maksimissaan 20 hengelle, jolloin kuljetus kestää noin kaksi tuntia. Sitä suurempien ryhmien tulee sopia hyvissä ajoin muista kuljetusvaihtoehdoista.  

Mikäli halutaan, että nuorisopalvelu hoitaa kuljetuksen, se tulee  sopia kaksi viikkoa ennen matkaa. Matka Granön leirialueen laituriin kestää noin 15–20 min. 

Säävaraus ja turvallisuus

Nuorisopalveluiden kyydeissä on aina säävaraus. Liian kovalla tuulella ja huonolla kelillä (esim. ukkonen, tiheä sumu) leirialueelle ei kuljeteta ketään. Myöskään pimeällä kuljetuksia ei tehdä Vuosaaren vilkkaan sataman halki.

Kaikki kuljetukset tulee olla hoidettu ennen pimeää turvallisuuden vuoksi.

Tiedustelut

Kuljetusmahdollisuuksista voi tiedustella numerosta 050 559 1730

Kuljetuslaituri: Laiturikuja 1,  Porslahden pienvenesatama (Vuosaari).  

Leirisaaressa on monenlaista tekemistä

Elämyksiä ja kokemuksia tuottavia toimintoja ryhmille ja leiriläisille. Granön leirialue tarjoaa merellisen sijainnin leiri- ja seikkailutoimintaan. Alueella voi tehdä retkiä luontoon ja tarvittaessa yöpyä lämmitettävässä tilassa.  

Granössä on kajakkeja, soutuveneitä ja intiaanikanootteja. Alueella on pieni pelikenttä ja tarjolla on myös upea seikkailullinen saaristometsä sekä meriluonto.  

Kota

Avainsanat