Helsinki uusii nuorisotalojen julkisivut. Kerro mielipiteesi!

Helsinki uudistaa nuorisotalojen julkisivut. Helsingin kaupungissa on noin 65 erilaista nuorisotaloa, joiden opasteet ja valomainokset uusitaan. Uudistuksen tarkoituksena on luoda nuorisotaloille kiinnostava ja ajanmukainen ilme. Tätä varten haluamme kuulla nuorten mielipiteitä kahteen kylttiehdotukseen. 

Vastaa ja vaikuta 

Palautetta ja ajatuksia kerätään kyselyllä. Vastaa kyselyyn täällä: https://survey.alchemer.eu/s3/90551274/Nuorisotalot-kysely 

Yhdessä nuorten kanssa 

Hyvät ja saavutettavat opasteet lisäävät palveluiden löydettävyyttä, laatua, asiakasmukavuutta ja turvallisuutta. Nuorisotalojen uudistuksella halutaan helpottaa tilojen löytämistä ja kertoa siitä, että nuorisotalot ovat turvallisia kohtaamispaikkoja. Nuorisotalojen uniikkien piirteiden ja erilaisten painotusten sekä moninaisuuden huomiointi on myös tärkeää. 

Nuoret ja nuorisotalojen työntekijät ovat osallistuneet suunnitteluprojektin eri vaiheisiin haastatteluissa ja työpajoissa. Nyt toteutettavan kyselytutkimuksen lisäksi kokonaisuutta arvioidaan esteettömyyden ja saavutettavuuden näkökulmasta kaupungin omien sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa.   

Avainsanat