Kahvila Kilikuppila


Kahvila on osa Fallkullan nuorisotoimintaa ja nuoret ovat aktiivisesti mukana kahvilan pyörittämisessä. Kahvila Kilikuppila on avoinna sunnuntaisin klo 10.30-14.00. Kahvila suljettu su 26.5. sekä su 2.6.

Kahvila avoinna kesä-heinäkuussa 4.6.- 28.7. ti-su klo 10-14.30.

Asiakaspalvelua ja työelämätaitoja

Nuorisotyö on suuressa roolissa kahvilatoiminnassamme. Fallkullan aktiivinuorista on muodostunut ryhmä, jonka jäsenet oppivat mm. työelämätaitoja ja asiakaspalvelua pitäessään kahvilaa. Kahvilanpidolla keräämillään varoilla ryhmä on hankkinut Fallkullaan mm. minisiat Luken ja Laten, Qina-ponin, erilaisia eläintenhoitotarvikkeita ym. Kahvilanpito on myös mahdollistanut ryhmän opintomatkan Ruotsiin kuninkaallisiin talleille sekä muita yhteisiä retkiä Suomessa.

Kesäkausina Kilikuppilassa riittää runsaasti asiakkaita. Jo usean vuoden ajan kahvilaan on ollut mahdollista palkata 15–17-vuotiaita kesätyöntekijöitä. Heidän ansiostaan kahvila on auki kesäkuukausina päivittäin. Samalla nuorilla on mahdollisuus oppia monia kahvilanpito- ja työelämätaitoja. Lisäksi nuorilla on mahdollisuus suorittaa työn ohella opinnollistamispisteitä jatko-opintoja ja tulevia työpaikkoja ajatellen.

Kahvila on avoinna syys-, talvi- ja kevätkausina vain sunnuntaisin. Kesäkausina kahvila on avoinna päivittäin. Kahvilatila ei ole vuokrattavissa.

Tervetuloa Kilikuppilaan!

Kilikuppilan löydät Fallkullan kotieläintilalta osoitteesta Malminkaari 24, 00730 Helsinki.

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot

Avainsanat