Avoin pelitoiminta nuorisotaloilla

Kaikki pelilaitteet ovat maksuttomasti käytössäsi nuorisotalojen aukioloaikoina. Ainoa vaatimus on, että sinulla on maksuton, voimassa oleva nuorisopalveluiden jäsenkortti.

Helsingissä avointa PC-pelitoimintaa 9–17-vuotiaille järjestetään kuudella eri nuorisotalolla. Pelitoiminnassa pääset pelaamaan tehokkailla pelitietokoneilla, konsoleilla sekä perinteisempien lauta- ja korttipelien parissa. Pelitoiminta on kaikille avointa toimintaa, jossa pääset pelaamaan sekä muiden nuorten että osaavien ohjaajien seurassa. Kaikki toimintamme on syrjimätöntä. Toiminnassa noudatamme pelien suositusikärajoja.

Avointa pelitoimintaa on myös kirjastoissa

Pelaaminen on sosiaalista toimintaa. Pienissä kirjastoissa tilan jakaminen voi joskus olla mahdotonta, joten on jaettava käytettävä aika äänekkäälle ja hiljaisemmalle toiminnalle. Suuremmissa kirjastossa on monia tiloja, joissa peliharrastajat ja -seurueet voivat kokoontua. Kannattaa myös tarkistaa kirjastojen ryhmä- ja kokoustilat mikäli tarvitsette pelitilan seurueenne käyttöön. Tarkat tiedot tiloista löytyvät kunkin kirjaston omilta verkkosivuilta. Marraskuun puolivälissä järjestettävällä peliviikolla kirjastoista ympäri Suomen löytyy satoja erilaisia pelitapahtumia. 

Pelin paikka LIVE

Pelin paikka on kirjaston tuottamaa pelisisältöä. Videot käsittelevät kaikkeen peleihin ja pelaamiseen liittyvään.

Pelin paikka YouTube
Pelin paikka Facebook