9–11-vuotiaiden toiminta

Fallkullan arkityönjakoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Lauantain työnjakoihin, kursseille ja loma-ajan toimintaan pitää ilmoittautua ennakkoon osoitteessa harrastushaku.fi
Pääsiäisviikolla ei järjestetä työnjakoja to 6.4.- ma 10.4. välisenä aikana.

Kevätkauden 2023 toiminta:

9-11-vuotiaille keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 15-16.30

Toiminta eli työnjako sisältää eläinten hoitoa; siivousta, ruokkimista, harjausta, joskus ratsastusta tai ponin ajoa. Välillä saattaa päästä myös leipomaan tai askartelemaan. Pukeuduthan säänmukaisin varustein. Ei ennakkoilmoittautumista.

9-17- vuotiaille lauantaisin klo 10.30-15.00

Toiminta eli työnjako sisältää eläinten hoitoa; siivousta, ruokkimista, harjausta, joskus ratsastusta tai ponin ajoa. Välillä saattaa päästä myös leipomaan tai askartelemaan. Pukeuduthan säänmukaisin varustein. Ilmoittautumiset alkavat aina edellisen viikon keskiviikkona klo 17 osoitteessa harrastushaku.fi.

Tutustumiskertoja Fallkullan toimintaan 9- 17 v nuorille!

Lauantain työnjaot ovat tällä hetkellä todella suosittuja ja ennakkoilmoittautumisen vaativat työnjaot täyttyvät muutamassa minuutissa. Moni uusi nuori on jäänyt ilman työnjakopaikkaa. Tähän tarpeeseen vastataksemme kokeilemme kevään aikana kahtena lauantaina työnjakomuotoa, johon voi ilmoittautua vain, jos ei ole aikaisemmin käynyt Fallkullan työnjaoissa.

Työnjaoissa pääset siivoamaan karsinoita, seurustelemaan eläinten kanssa ja ruokkimaan niitä.

Päivissä mukana nuoriso-ohjaajien lisäksi Fallkullan koulutetut vertaisohjaajanuoret.

Fallkullan toiminta tutuksi-päivät järjestetään la 25.3. ja la 29.4. klo 10.30–15.00. Ennakkoilmoittatutuminen alkaa edellisen viikon keskiviikkona (15.3. ja 19.4.) klo 17.00 osoitteessa harrastushaku.fi (hakusana: Fallkullan kotieläintila) Huomioithan, että näihin päiviin voi ilmoittautua vain, jos ei ole aiemmin ollut Fallkullan työnjaoissa mukana.

Avainsanat