MakeSomeNoise – puhutaan asiaa

Vuoden 2024 alusta MakeSomeNoise toimintaa laajentaa ja koordinoi Helsingin Diakonissalaitos. Uudet nettisivut löydät osoitteesta www.hdl.fi/makesomenoise

Yhteistyön ansiosta MakeSomeNoise nuoria on nyt mahdollista saada puhujiksi mm. seminaareihin ja koulutuksiin valtakunnallisesti!

Nuorten ääni ja asiantuntemus tilaisuuteesi löytyy MakeSomeNoise puhujafoorumista. Puhujilla on kokemusta paneelikeskusteluista, koulutuksista, radiohaastatteluista ja mm. New Yorkin Cities of Service Engaged Cities kilpailun paneelista. Suurin osa puhujista puhuu myös täydellistä englantia. Tilaisuuksista maksetaan nuorille korvaus ja summat sovitaan tapauskohtaisesti.

Maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta keskustelevat yhä liian paljon kantasuomalaiset keskenään. Uusien suomalaisten ääni on muutaman näkyvän kasvon varassa. Keskustelua monikulttuurisesta, kansainvälisestä elämästä ja yhteisesti ratkaistavista ongelmista käydään ihmisten ylitse ja ohi.

MakeSomeNoise puhujafoorumi on nostanut uusien suomalaisten nuorten ääntä julkiseen keskusteluun ja organisaatioiden kehittämiseen jo vuodesta 2016. Puhujafoorumi laajentaa suomalaisten ymmärrystä sekä luo uusia esikuvia maahanmuuttajanuorille. Puhujafoorumin nuoret ovat koulutettuja ja puhe- ja esiintymistaitoja on harjoitettu ammattilaisten koulutuksilla.