Esittely

Pukinmäen mopohalli on nuorille paikka omien mopojen ja moottoripyörien korjaamiseen. Toimintaamme voivat osallistua kaikki 13–22 -vuotiaat erilaisista kulkuneuvoista ja liikenteestä kiinnostuneet nuoret.

Mopohallissa on hyvät välineet erilaisten laitteiden huoltamiseen ja korjaamiseen. Ohjaajilta saat opastusta, neuvoja ja apua. Meillä voit huoltaa polkupyöriä, mopoja, kevytmoottoripyöriä, moottoripyöriä, scootteja, skeittejä, melkein mitä vain!

Työkalut

Pukinmäen Mopohallilla on runsaasti yleisiä työkaluja sekä erikoisempia koneita ja laitteita. Meiltä löytyy mm. erikokoisia lenkkiavaimia, räikkäsarjoja, vasaroita, ruuvareita, pihtejä, ulosvetäjiä ja paljon muuta. Lisäksi hallilla on porakoneita, hiomakoneita, paineilmalaitteita, rengaskone, tasapainotuskone, hitsauslaitteita ja muita koneita mitä tarvitset mopojen huoltamiseen. Ja totta kai tarvittavat suojavarusteet.

Työkaluja seinällä

Olohuone

Mopohallilla voit viettää vapaa-aikaa toisten mopoilijoiden ja kaksipyöräisistä kiinnostuneiden kavereiden kanssa. Talvella mopohalli toimiikin mopoilijoiden olohuoneena ja hallilta löytyy mukavat oleskelutilat, joita voit käyttää kavereiden kanssa.

Mobiilimottis

Suosittu Mobiilimottis kiertää pääkaupunkiseutua sovittaessa. Mobiilimottis on liikkuva mopohalli, joka voidaan tuoda nuorisotalon tai koulun pihalle. Paikalle tulee sekä työkaluja että ohjausta. Mobiilimottiksessa onnistuu yleisimmät huoltotyöt mopoille, piikeille ja polkupyörille.

Jos haluat kutsua Mobiilimottiksen omalle nuorisotalollesi tai muuhun paikkaan, niin ota yhteyttä ja sovitaan aika!

Mobiilimottis nuorisotalon edessä

Käyntiosoite
Säterintie 2
00720 Helsinki
Postiosoite
PL 70405, 00099 Helsingin kaupunki

Ohjaajat

 • Dimitrios Zafiris, Nuoriso-ohjaaja
  dimitrios.zafiris@hel.fi
  040-3348013
 • Roope Guellich, Oppisopimusopiskelija
  roope.guellich@hel.fi
  0407083675
 • Sanna Tolvanen, Tiimiesihenkilö
  suvi-sanna.tolvanen@hel.fi
  0404864929
 • Minna Sirviö, Yksikön päällikkö, Malmin nuorisotyöyksikkö. Tästä numerosta ei tilavaraus-, ryhmävierailu-, työnjako- tai kurssitiedusteluita.
  minna.sirvio@hel.fi
  0401945361

Ohjaajat tavoitat parhaiten Whatsappin tai Instagramin kautta!

Aukioloajat ja jatkuva toiminta

Pukinmäen mopohalli aukiolot:

Henkilöstöresursseista johtuen ei avointa toimintaa toistaiseksi, palaathan varmistamaan aukiolot myöhemmin!

 

POIKKEUSAUKIOLOT:

Tulevat tapahtumat ja harrastukset

Ei tulevia tapahtumia ja harrastuksia