Nezumicon

Nezumicon on nuorten tuottama Cosplay-tapahtuma Malmitalolla 9.9.2023! Tapahtuma on maksuton ja suunnattu 12-18-vuotiaille nuorille. Tapahtuman tuottamisessa nuoria auttaa Operaatio Pulssi! Pohjoinen, Malmitalo, Malmin kirjasto ja Malmin nuorisotyöyksikkö.

Tapahtumassa on manga- ja animeaiheista ohjelmaa ja tekemistä. Kilpailuihin voit ilmoittautua alla olevien linkkien kautta! Nezumiconissa järjestetään muun muassa AMV, edittikilpailu, tanssikilpailu ja pukukilpailu.

Ajankohtaista

Kuvia tapahtumasta tämän linkin takaa

Kiitos!

Nezumiconissa kävi päivän aikana noin 500 ihmistä! Kiitos kaikille järjestäjien puolesta.

Virve Holm
Helsingin kaupunki

Aluekartta

Helsingin kaupunki

Yhteystiedot

Tapahtuman järjestävät yhdessä Operaatio Pulssi! ja nuorista koostuva tapahtumatuottajaryhmä.

Ota yhteyttä sähköpostilla pulssi.pohjoinen@hel.fi

Nuorten Helsinki Instagram

Nuorten Helsinki Facebook

Tapahtuman säännöt

Nezumicon on kaikille turvallinen ja mukava tapahtuma, kun noudatamme tapahtuman sääntöjä. Kunnioitetaan toistemme koskemattomuutta pyytämällä lupa ennen kuvien ottamista, halaamista ja pukuihin tai proppeihin koskemista.

Toisten kävijöiden tai tapahtuman järjestäjien kiusaaminen, häirintä ja ahdistelu on tapahtumassamme ehdottomasti kielletty. Mikäli koet olosi turvattomaksi, otathan viipymättä yhteyttä vahtimestareihin, jotka ohjaavat sinut häirintäyhdyshenkilön luokse tai suoraan häirintäyhdyshenkilöön.

Ohjeita valokuvaamiseen
• Kysy lupa toisen henkilön kuvaamiseen ja kuvan julkaisuun
• Älä kuvaa esim. syömässä tai muuten tauolla olevaa. Pyydä hänestä kuvaa myöhemmin.
• Yleiskuviin tapahtumasta ei tarvitse pyytää lupaa. On hyvä tapa katsoa että kaikki ovat kuvassa edustavasti ja oletettavasti tyytyväisiä oloonsa kuvassa.

Häirintäyhdyshenkilö

Tapahtuman ajan paikalla on häirintäyhdyshenkilö, johon voit ottaa yhteyttä jos koet häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Voit myös ottaa yhteyttä vahtimestariin tai kehen tahansa paikalla olevista nuoriso-ohjaajista. Keskustelut häirintäyhdyshenkilön, kuten muidenkin paikalla olevien nuoriso-ohjaajien kanssa ovat luottamuksellisia. Nezumiconin häirintäyhdyshenkilön tavoitat vahtimestareiden kautta tai numerosta 040 683 7028. Häirintäyhdyshenkilöön voi olla yhteydessä tapahtuman aikana joko puhelimitse tai tekstiviestillä.

Vahtimestarit toimivat tapahtuman järjestyksenvalvojina ja heillä on oikeus poistaa järjestyssääntöjä rikkovat henkilöt alueelta. Tapahtuma on päihteetön! Tupakointi on kielletty tapahtuma-alueella, sekä ulko-ovien läheisyydessä.

Ohjeita proppeihin liittyen
Nezumiconin tapahtuma-alueelle ei saa tuoda oikeita aseita tai miekkoja. Asuun kuuluvat Airsoft-aseet, on merkittävä selkeästi ja piipun suu on peitettävä. Ethän liiku Malmitalon ympäristössä tai muulla julkisella paikalla aidon näköisen proppiaseen kanssa. Mikäli sinulla on kysyttävää proppiin tai aseeseen liittyen tai proppisi vaatii erityisjärjestelyjä esim. cosplaykisaan osallistuessasi, ota yhteyttä pulssi.pohjoinen@hel.fi.

Avainsanat