Myllypuron nuorisotalon avoin toiminta

Nuorisotatalolla on mahdollisuus pelata biljardia, pingistä, sählyä, jalkapalloa, polttopalloa jne.

Avoimessa on ollut hyvä pöhinä ja nuoret ovat olleet aktiivisia! Suosituimmat pelit ja leikit nuorisotalolla ovat biljardi, tietokoneet, pallopelit ja pingis. Pleikkari on kovassa käytössä ja pelejä on hankittu nuorten toiveiden mukaisesti, joten niitä löytyy monia ja monenlaisia!

Talolla on neljä tietokonetta, PS3 ja PS4 vapaassa käytössä. Telkkarihuoneessa voit rentoutua sohvalla, katsella telkkaria tai kuunnella musiikkia. Hyllystä löytyy myös kasoittain erilaisia lauta- ja korttipelejä, joita voi vapaasti pelailla.

Nuorisotalolta voit myös lainata välineitä ulkopeleihin panttia vastaan. Talolta löytyy esimerkiksi jalkapalloja ja korispalloja.

Kioski

Nuorisotalon kioskissa on myynnissä pientä välipalaa. Pikkurahalla voit ostaa toasteja, nuudelia, pillimehua, kaakaota, näkkäriä, riisipiirakkaa ja välipalakeksejä. Kioskissa ei myydä karkkia, mutta perjantaisin ja lauantaisin saa ottaa omat herkut mukaan.

Tyttöjenhuoneprojekti

Tyttöjenhuoneprojekti valmistui vuonna 2016, jolloin pitkään tyhjillään ollut tyttöjen huone sai täysin uuden ilmeen! Nuoret saivat itse päättää seinien värin ja maalata seinät.

Tyttöjen toiveesta veimme remontoituun huoneeseen vanhan pianon, pleikka 4:lla varustetun telkkarin sekä pöydän. Löysimme myös varastosta vanhoja tauluja ja vinyyleitä, jotka ripustettiin seinille.

Huone on ollut erittäin suosittu, koska se mahdollistaa tytöille omaa rauhaa, keskinäistä ajanviettoa ja tietenkin myös SingStarin pelaamisen! Huone on myös ollut kokkikerholaisten käytössä ruokailua varten. Kaikki halukkaat voivat soittaa siellä pianoa sukupuolesta riippumatta.