Nuorten EpicPartyt Kontulassa!

Tapahtuma 13-17 vuotiaille nuorille Kontulan toimintakeskus Luupissa lauantaina 18.5.2024 klo 18.00-22.00.

Nuorten uusi EpicParty -tapahtumasarja starttaa ensimmäisen kerran lauantaina 18.5. Kontulan toimintakeskus Luupissa (Ostostie 4, 00940). Kaikki 13-17 vuotiaat nuoret ovat tervetulleita. Tapahtuman keskiössä on hyvä musiikki, ystävät ja yhdessä oleminen. Pääartistina Shrty ja Nupe sekä huikeita lämppäreitä! Nuori, tule siis ajoissa paikalle, sillä tilaa on vain rajoitetusti! Tapahtuma on maksuton ja päihteetön.

Nuorten toiveesta lauantain 18.5. EpicPartyt käynnistää EpicParty -tapahtumasarjan, josta on tarkoitus tulla vuosittain toistuva nuorten tapahtuma Kontulassa. Nuoret ovat itse ideoineet ja suunnitelleet tapahtuman sekä toimivat tapahtuman toteuttajina yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa.

Nuoret ovat toivoneet paljon tapahtumia ja lisää hauskaa tekemistä Kontulan alueelle. Ideana tapahtumien järjestämisessä, on luoda entistä valovoimaisempaa sekä kaikille nuorille hauskaa ja viihtyisää Kontulaa. Syksyllä 2023 nuoret saivat neuvoteltua Mellunkylän-Östersundom alueelle yhteensä 19 750€ nuorten budjetin rahaa ja tästä budjetista Kontulan nuorisotyöyksikkö toteuttaa nuorten kanssa mm. erilaisia tapahtumia nuorille vuoden 2024 aikana.

Tehdään Kontulasta siis hauskan tekemisen ja viihtyisän vapaa-ajan paikka nuorille!

    Artikkeliin liittyvät nuorisotalot

    Avainsanat