Päiväkoti- ja kouluvierailut Kumpulan koulukasvitarhalla

Kumpulan koulukasvitarhalla on jälleen tarjolla maksuttomia ohjattuja kouluvierailuja perus- ja toisen asteen oppilaitoksille toukokuussa sekä elo-syyskuussa. Lisäksi syksyllä kouluilla ja päiväkodeilla on mahdollisuus myös omatoimivierailuun. Siitä lisätietoa elokuussa!

Kevään 2023 ohjattujen kouluvierailujen ilmoittautuminen alkaa ke 29.3. klo 9.00.
Syksyn 2023 ohjattujen kouluvierailujen ilmoittautuminen alkaa ti 15.8. klo 9.00.

Tule luokkasi kanssa oppimaan, mistä ruoka tulee. Kouluvierailun kesto on noin 2h. Vierailu sisältää opastetun kierroksen puutarhalla sekä toiminnallista tekemistä pellolla – nyt on siis mainio mahdollisuus saada kädet multaan!

Haku kevään kouluvierailuille tapahtuu kultus.fi-järjestelmän kautta osoitteessa: https://kultus.fi/event/kultus:agdn6vwhp4

Ilmoittautuminen on alustava ja vahvistamme jokaisen ilmoittautumisen erikseen.

Toukokuun kouluvierailut on ensisijaisesti tarkoitettu kouluryhmille, jotka sitoutuvat tulemaan vierailulle uudestaan elo-syyskuussa. Tutustumalla puutarhaan eri vuodenaikoina oppimiskokemus syvenee. Syksyllä on tarjolla myös yksittäisiä kouluvierailuaikoja, joten suosittelemme varaamaan vierailun vasta silloin, mikäli toivotte vain yhtä vierailukertaa.

Vierailu tapahtuu ulkona säällä kuin säällä ja vierailun aikana tehdään puutarhatöitä pellolla, joten huomioittehan tämän pukeutumisessa (ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät, jotka saattavat ja saavat sotkeentua). Puutarhalla on mahdollista nauttia omia eväitä ulkokatoksen alla.

Vierailut toteutetaan Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen ja Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden yhteistyönä.

Käyntiosoite: Vähänkyröntie 3-6, 00610 Helsinki

Lisätiedot: Outi Kankaanpää, 040 661 8816, outi.m.kankaanpaa@hel.fi

nuorten.hel.fi/kumpula

FB: Kumpulan koulukasvitarha

IG: kumpulan.koulukasvitarha­­

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot

Avainsanat