Kouluvierailut Kumpulan koulukasvitarhalla

Kumpulan koulukasvitarhalla jälleen tarjolla kouluvierailuja perus- ja toisen asteen oppilaitoksille toukokuussa 2022

Kumpulan koulukasvitarha tarjoaa maksuttomia toiminnallisia kouluvierailuja perus- ja toisen asteen oppilaitoksille. Tule luokkasi kanssa oppimaan, mistä ruoka tulee. Kouluvierailun kesto on noin 2h. Vierailu sisältää opastetun kierroksen puutarhalla sekä toiminnallista tekemistä pellolla – nyt on siis mainio mahdollisuus saada kädet multaan!

Toukokuun kouluvierailut on ensisijaisesti tarkoitettu kouluryhmille, jotka sitoutuvat tulemaan vierailulle uudestaan elo-syyskuussa. Tutustumalla puutarhan eri vuodenaikoihin oppimiskokemus syvenee. Syksyllä on tarjolla myös yksittäisiä kouluvierailuaikoja, joten suosittelemme varaamaan vierailun vasta silloin, mikäli toivotte vain yhtä vierailukertaa.

Vierailuja järjestetään toukokuussa keskiviikkoisin. Otamme vastaan 2 kouluryhmää / päivä: aamupäivän 2h vierailuaika on 9.00-12.00 välisenä aikana ja iltapäivän 2h vierailuaika on 13.00-16.00 välisenä aikana. Voitte siis itse valita saapumisaikanne 9.00-10.00 tai 13.00-14.00 väliltä, ja vierailu kestää noin 2 tuntia saapumisajastanne lähtien.

Toukokuun kouluvierailujen ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.4. klo 9.00. Haku kouluvierailuille tapahtuu kultus.fi-järjestelmän kautta osoitteessa: https://www.kultus.fi/event/kultus:af76ibcxey

Ilmoittautuminen on alustava ja vahvistamme jokaisen ilmoittautumisen erikseen.

Vierailu tapahtuu ulkona säällä kuin säällä ja vierailun aikana tehdään puutarhatöitä pellolla, joten huomioittehan tämän pukeutumisessa (ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät, jotka saattavat ja saavat sotkeentua). Puutarhalla on mahdollista nauttia omia eväitä ulkokatoksen alla.

Yhteystiedot:

Käyntiosoite: Vähänkyröntie 3-6, 00610 Helsinki

Outi Kankaanpää, 040 661 8816

outi.m.kankaanpaa@hel.fi

nuorten.hel.fi/nuorisotalot/kumpulan-koulukasvitarha/

FB: Kumpulan koulukasvitarha

IG: kumpulan.koulukasvitarha­­

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot

Avainsanat