Kesätöissä Kumpulan koulukasvitarhan puutarhalla 2023

Helteisiä päiviä, kanukkapuskan raapaisuja ja kanojen kotkotuksia – Olivian, Iivon ja Annikan mietteitä Kumpulan koulukasvitarhan kesätöistä

Hei, olemme kolme kesätyöntekijää Kumpulan koulukasvitarhalta. Halusimme listata työtehtäviä ja mietteitämme tältä kesätyöjaksolta.

Työt kasvitarhalla ovat olleet monipuolisia ja tekemistä on riittänyt. Olemme päässeet mm. istuttamaan ja hoitamaan kukkia, leikkaamaan ruohoa sekä siimaleikkureilla, että työnnettävillä leikkureilla, nikkaroimaan, maalaamaan ja kitkemään rikkaruohoja.

Olemme myös päässeet keräämään roskia ympäri Helsinkiä, tutustumaan Mustikkamaan syötävään puistoon sekä Koskelan nuorisotaloon.

Kukkaseinä
Kukkaseinä Olivia Soto

Kesätyö täällä on antanut hyvää työkokemusta ja opettanut uusia asioita. Ohjaajat ovat olleet mukavia, antaneet hyviä ohjeita ja auttaneet työnteossa. Lempitöitämme on ollut kukkaistutusten hoito, päältäajettavan ajaminen, nurmikonleikkuu sekä penkkien ja kylttien nikkarointi ja maalaus. Työssä parasta on ollut mukavat työkaverit, monipuolinen ulkona työskenteleminen ja hyvä ruoka.

Hyvää kesänjatkoa toivottavat Olivia, Iivo ja Annika!

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot