Tule meille tekemään musiikkia!

Haluatko opetella soittamaan jotain soitinta tai tekemään räppibiittejä? Olisiko tarvetta saada oma biisi äänitettyä? Onko bändisi vailla treenikämppää vai pitäisikö tehdä musavideo? Nuorisopalvelut tarjoaa nuorille monenlaisia tapoja toteuttaa itseään musiikin alalla.

Nuorisotalojen ohjaajista monet osaavat soittaa jotain soitinta, joten kysäise oman nuorisotalosi ohjaajilta, olisiko heistä auttamaan sinua musiikin tekemisen alkuun! He kyllä opastavat sinut eteenpäin, mikäli talolta ei satu löytymään musikaalista väkeä.

Treenikämpät

Useilta nuorisotaloilta löytyy myös treenikämppiä, joissa on vaihteleva määrä soittimia nuorten käytössä. Tunnetuimpia nuorisopalveluiden treenikämppiä ovat Kaapelitehtaan treenikset!

Listaamme lisää treenikämppiä Musiikkitoiminnan sivuille lähitulevaisuudessa.

“Kuinka tehdään oma biisi? Missä voi demottaa?”

Helsinki Unity Music -verkosto on koonnut sivuilleen 10 studiota, joissa pääset tekemään omaa musiikkia ohjaajien avustuksella. Tarjolla on niin bändistudioita kuin koneella tehtävän musiikin studioita eri puolilla Helsinkiä.

Musiikkitoiminta-sivustolta löydät myös vinkkejä musiikin tekemiseen!

Omalle biisille radiosoittoa ja musavideo?

Omaa musavideota varten voit ottaa yhteyttä Kontulan Luupissa toimivaan MediaLuuppiin!

Nuorisopalveluiden oma radiotoiminta Signaalimedia tarjoaa sinulle alustan markkinoida itseäsi ja saada oma musasi soimaan radioon.

Mihin voi päästä keikalle?

HUM Live järjestää keikkoja mm. Suvilahdessa sijaitsevalla Tiivistämöllä.

Monet nuorisotalot järjestävät omia tapahtumia, joten kannattaa kysyä keikkoja myös suoraan nuorisotalon henkilökunnalta! Ainakin Arabiassa, Kontulassa ja Kallahdessa järjestetään tapahtumia.

Muuta musaan liittyvää:

DJ Academyssa pääset ammattilaisen johdolla opiskelemaan levyjen pyörittämistä!

Avainsanat