Tilojen esittely Malminkartano

Tarvitsetko Malminkartanon nuorisotalon tiloja käyttöösi?

Malminkartanon nuorisotalon tiloja voi varata toimintaa ja erilaisia tilaisuuksia varten. Toimimme samassa rakennuksessa Päiväkoti Lasten Kartanon kanssa. Liikuntasali ja yhteiskäyttötila ovat nuorisotalon ja päiväkodin yhteisessä käytössä.

Liikuntasali on nuorisotalon käytössä:

  • Ma–pe klo 14–17 puolikas sali
  • Ma-pe alkaen klo 17 koko sali
  • La-su klo 9–21

Liikuntasalin lisäksi nuorisotalolta voi varata käyttöön keittiön, olohuoneen, pienryhmätilan tai yhteiskäyttötilan. Huomioithan, että lähtökohtaisesti varaamme käyttöön tiloja. Välineiden mahdollisesta käytöstä sovitaan erikseen.

Tilojen esittely

Sali: Täysikokoinen liikuntasali, jonka saa jaettua puoliksi väliverholla. Tilaan mahtuu harrastamaan n. 50 henkeä (koko sali) tai 25 henkeä (puolikas sali).

Salin vieressä käytävällä on kaksi pukuhuonetta. Salin läheisyydestä löytyy pieni keittiö, josta löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, 2 keittolevyä, tiskikone ja pieni määrä astioita.

Keittiö: Hyvin varusteltu keittiö, jossa hella, tiskikone ja perusastiasto usealle kymmenelle hengelle. Tilaan mahtuu n. 6 henkeä.

Olohuone: Avoin kokoontumiseen sopiva tila, johon mahtuu n. 20 henkeä.

Pienryhmätila: Kokoontumiseen sopiva tila, johon mahtuu n. 8 henkeä.

Yhteiskäyttötila ja pieni keittiö: Kokoontumiseen sopiva tila, johon mahtuu n. 8 henkeä.

Yhteiskäyttötilan vieressä käytävällä on pieni keittiö, josta löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, 2 keittolevyä, tiskikone ja pieni määrä astioita.

Avainsanat