Tilojen käyttö- ja toimintaohjeet

Haluamme antaa mahdollisimman hyvät ennakkotiedot Viikin nuorisotalon palveluista ja mahdollisuuksista. Jos tämän ohjeen lisäksi jää vielä kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse kaikissa vuoroon liittyvissä käytännön asioissa.

  1. Varausvahvistuksen saatuasi ota yhteyttä nuorisotalon henkilökuntaan hyvissä ajoin ennen vuoron alkua yhteyttä sopiaksesi tilojen käytön perehdytyksestä, avaimen hausta sekä tilojen omatoimisen käytön sopimuksen allekirjoittamisesta.
  2. Huomioithan, että omatoimisen käytön sopimuksen voi allekirjoittaa vain täysi-ikäinen henkilö, joka vastaa tilojen käytöstä.

Tiloja voi käyttää vain sovittuna aikana

Muusta käytöstä aiheutuneet kulut (esim. vartiointikulut) on korvattava. Myönnetty vuoro sisältää alku- ja loppuvalmistelut.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa.

Nuorisotalollamme on avoin langaton verkko Stadinet. Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.

Ennen saapumista talolle ja käyttövuoron aikana:

  • Hälytysjärjestelmät ovat ajastettu, joten niihin ei saa koskea.
  • Käykää läpi tilojen turvallisuusohjeet.
  • Huomioittehan, että nuorisotalon tiloihin ei saa päästää omaan ryhmään/toimintaan kuulumattomia henkilöitä. Talollamme ei ole vahtimestaria ja ulko-ovemme on lukittu, joten teidän tulee itse laskea asiakkaanne sisään talolle.
  • Siistikää käyttämänne tilat ja palauttakaa tilat alkuperäiseen järjestykseen.
  • Tiskatkaa astiat ja laittakaa ne paikoilleen, roskat tulee lajitella keräysastioihin ja wc-tilat on jätettävä siisteiksi. Siivoustarvikkeet löytyvät siivouskomerosta.
  • Ilmoittakaa nuorisotalolle mahdollisista tiloissa ilmenevistä vioista, hajonneista tavaroista tai kalusteista .
  • Vuoronne lopuksi muistakaa kuitata käyntinne nuorisotalon järjestöpäiväkirjaan.
  • Lähtiessänne tarkistakaa, että kaikki tilat ovat tyhjillään. Varmistakaa, että ovet (myös varauloskäynnit) ja ikkunat ovat lukittu. Sammuttakaa valot kaikista tiloista.

Avainsanat