Tilojen varaaminen

Helsingin kaupungilla on moneen käyttötarkoitukseen sopivia tiloja nuorisotaloissa, leirikeskuksissa ja muissa toimipisteissä ympäri kaupunkia. Nuorten ryhmät, järjestöt, yhdistykset sekä muut toimijat voivat varata näitä tiloja omaan käyttöönsä esimerkiksi ryhmä- ja leiritoiminnan järjestämiseen.​​

 Hae nuorisopalveluiden tiloja kaudelle 2022-23​

Järjestöt, yhdistykset sekä muut toimijat ja ryhmät voivat hakea säännöllistä vuoroa nuorisopalveluiden tiloista vähintään kolme kuukautta kestävään toimintaan. ​

Nuorisotilojen kausivaraushaku syksyn 2022 ja kevään 2023 toimintaan (15.8.2022-28.5.2023) alkaa keskiviikkona 6.4.2022 klo 9 ja päättyy perjantaina 29.4.2022 klo 16. ​

Voit tutustua varattavissa oleviin tiloihin osoitteessa tilavaraus.hel.fi  jo ennen hakuajan alkamista palvelun avautuessa 28.3.2022 klo 9. Haku toteutetaan uudistuvan Varaamon kokeiluversiossa. Kausivaraushakemuksen voi täyttää vain hakuaikana. Hakuohjeet päivitetään tälle sivulle maaliskuun aikana.

Hakuohjeet ja hinnastot: Varaa tiloja toimintaan | Helsingin kaupunki

Tee yksittäinen varaus Malminkartanon harrastushallille

Vuoroa haetaan toimittamalla täytetty ja allekirjoitettu yttövuorohakemus tiloja hallinnoivaan nuorisotyöyksikköön.

Malminkartanon harrastushallin käyttövuorohakemukset ja hakua koskevat lisäkysymykset voi lähettää sähköpostitse: julia.jamia@hel.fi. Kannelmäen nuorisotyöyksikön muita tiloja ovat Malminkartanon nuorisotalo ja Kannelmäen nuorisotalo.

Muista kirjoittaa hakemukseen, mille kentälle haet vuoroa. Vuoroa voi hakea kentille 1, 2, ja 3 tai isomman tilan tarpeessa myös kahdelle kentälle, esimerkiksi 1-2 tai 2-3. Huomioithan, että hallilla on kaksi pukuhuonetta, joten pukuhuoneet saattavat olla yhteiskäytössä.

Tilojen käytön ja palveluiden maksuperusteet ja hinnat

Ensisijaisesti tilojen käyttövuoroja jaetaan helsinkiläisille nuorten ryhmille ja nuorisojärjestöille, joille tilojen käyttö on maksutonta. Voit varata ja vuokrata tiloja muuhunkin käyttöön, jolloin maksu määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan.

Maksuton käyttö

  1. Toimipaikan oma toiminta
  2. Helsinkiläiset nuorten toimintaryhmät ja nuorisojärjestöt / yhdistykset
  3. Yhdistykset, joiden kotipaikka on Helsinki
  4. Helsingin kaupungin toimialat
  5. Helsinkiläiset asukkaat ja yhteisöt

Lakisääteisen iltapäivätoiminnan ja taiteen perusopetuksen ryhmätoiminta lasten ja nuorten osalta sekä kotouttamista edistävän ryhmätoiminnan järjestäminen nuorisotiloissa on maksutonta.

Maksullinen käyttö hinnaston mukaan:

Uskonnolliset yhdyskunnat, yritykset, muut

Hinnasto

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisopalveluilla oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.

Avainsanat