Tule mukaan vaikuttamaan, millaista nuorisotalolla on tulevaisuudessa!

Kannelmäen ja Malminkartanon nuorisotalot sekä Malminkartanon harrastushalli saavat käyttöönsä ensimmäisinä digitaalisen järjestelmän, jonka avulla vaikuttaminen, yhteydenpito ja osallistuminen talojen toimintaan tulee helpottumaan. Kävijäseurannan avulla Helsingin kaupunki pystyy varmistamaan, että nuorisopalveluiden toiminta todella tukee juuri sinun tarpeitasi ja hyvinvointia.

Miten tämä tulee näkymään nuorisotalolla

Jatkossa voit liittyä yhteisön jäseneksi osoitteessa helsinki.wonderhub.app. Liittyessäsi pääset vastaamaan omaan hyvinvointiisi liittyviin kysymyksiin ja näin auttamaan nuorisopalveluita suunnittelemaan toimintaa, jolla parannetaan hyvinvointia. Mikäli olet yli 13-vuotias, voit rekisteröityä kävijäjärjestelmään itse. Jos olet alle 13-vuotias, huoltajasi tulee tehdä rekisteröitymisen puolestasi.

Liittyminen jäseneksi on vapaaehtoista, samoin liittymisen yhteydessä olevaan lyhyeen kyselyyn vastaaminen. Henkilökuntamme ei ole mahdollista tarkastella, mitä olet vastannut yksittäisiin kysymyksiin, vaan vastaukset auttavat kokonaisuutena ymmärtämään esimerkiksi, ketä talolla käy ja kuinka talon kävijöillä yleisesti menee.

Helsingin kaupungin nuorisopalvelut haluaa ymmärtää paremmin, miten kulttuurin ja vapaa-ajan toiminnot tavoittavat nuoret sekä tuntea talojen kävijät paremmin. Me-säätiön kehittämällä kävijäjärjestelmällä kaupunki voi myös todentaa, onko järjestetyllä toiminnalla todellisia vaikutuksia hyvinvointiin.

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot