Ehdokkaille

Hienoa että asetuit ehdolle!

Lisää tämä sivu puhelimesi kotinäytölle tai kirjanmerkkeihin, näin pääset sivun tietoihin helposti myös myöhemmin vaalisyksyn aikana käsiksi.

Tältä sivulta tulet löytämään printattavaksi kuvaus-ja videokuvausluvat, huoltajien suostumuslomakkeen sekä muuta tarpeellista tietoa aikatauluista ja vaiheisiin valmistumisesta.

Huoltajan suostumuslomake

On dokumentti, jolla huoltaja antaa sinulle luvan osallistua vaaleihin. Tämä lomake on pakollinen ja tulee toimittaa allekirjoitettuna nuorisoneuvoston nuoriso-ohjaajille. Voit ladata sen tästä:

Huoltajan suostumuslomake

Lomake tulee olla palautettuna viimeistään 10. 10. 2021

Valo- ja videokuvauslupa

Nämä kaksi erillistä dokumenttia antavat teille luvan näkyä vaalien kuvissa ja mahdollisissa videoissa. Koska olet alaikäinen myös näihin tarvitsemme huoltajan allekirjoituksen. Kuvat otetaan vaalikonetta ja vaalijulistetta varten. Vaalikoneeseen on mahdollista tehdä myös videotervehdys. Nämä lomakkeet voit palauttaa joko suoraan nuorisoneuvoston nuoriso-ohjaajille Harrille ja Hennalle tai lähettää sähköisesti täytettynä tai laadukkaana valokuvana/skannattuna ohjaajille.

Valokuvauslupa

Videokuvauslupa

Kuvauslupa tulee olla palautettuna viimeistään 10.10. 2021

Vaalikonetyöpajat ja kuvaukset

Pääset ehdokkaana vastaamaan vaalikoneen kysymyksiin (6. -10.10) ja yleisölle vaalikone avataan lokakuun lopussa. Äänestäjät voivat etsiä vaalikoneen avulla itselleen sopivaa ehdokasta sen perusteella, miten mm. sinä itse olet vastannut kysymyksiin.

Vaalikonetyöpajoja järjestetään kaikkiaan viitenä päivänä. Voit osallistua milloin sinulle parhaiten sopii. Ilmoita sinulle sopiva päivä Harrille viimeistään päivää ennen laittamalla viestiä whats’apissa 040 1257859

Työpajassa otetaan myös ehdokaskuvat. Kuvaa käytetään esimerkiksi verkkosivuilla sekä julisteissa. Kuva kannattaa ehdottomasti ottaa, sillä harmaa silhuetti yhteisessä vaalijulisteessa ei ole yhtä innostava kuin ehdokkaan oma kuva! Voit käyttää kuvaa myös omassa vaalityössäsi. Vaalijulisteet lähetetään nuorisotaloille ja kouluille marraskuun aikana, on siis ensiarvoisen tärkeää osallistua kuvauksiin.

Vaalikonetyöpajoihin, sekä kuvauksiin voit osallistua seuraavina ajankohtina:

  • ke 6.10. klo 16-20 Kontulan toimintakeskus Luupissa
  • to 7.10. klo 16-20 Kontulan toimintakeskus Luupissa
  • pe 8.10 klo 16-20 IrisHelsingin tiloissa Vallilassa
  • la 9.10. klo 10-18 IrisHelsingin tiloissa Vallilassa
  • su 10.10. klo 10-18 IrisHelsingin tiloissa Vallilassa

Toimintakeskus Luuppi (Kontula), Ostostie 4, 00940, Helsinki. 

IrisHelsinki (Vallilla), Konepajankuja 1, 00510, Helsinki. 

Ehdokasinfot

Järjestämme nuorisoneuvoston vaalien ehdokkaille ehdokasinfot la-su 16.-17.10. klo 10-18 Helsingin nuorisoneuvoston toimitiloissa Helsingin Kisahallilla. Osoite: (Paavo Nurmen kuja 1 C.) joissa saa tärkeätä lisätietoa vaaleista ja nuorisoneuvostosta. Paikalla on tämän vuoden nuorisoneuvostolaisia antamassa sinulle vinkkejä sekä tukea vaalityöhön. Ehdokasinfoihin ilmoittaudutaan etukäteen. Saat asiasta tarkempaa tietoa syyskuun aikana Harrilta. 

Ehdokkaiden hengailuillat

Järjestämme nuorisoneuvoston vaaleissa ehdokkaille hengailuiltoja pe 29.10. ja pe 5.11. klo 16-20 Helsingin nuorisoneuvoston toimitiloissa Kisahallilla (Paavo Nurmen kuja 1C.)

Ehdokkaiden hengailuillassa voit tutustua vapaamuotoisesti muihin ehdokkaisiin ja tavata meitä nuorisoneuvoston ohjaajia. Kisahallilta löytyy konsolia, lautapelejä ja muuta kivaan yhteiseen ajanviettoon. 

Mikäli osallistut hengailuiltaan laita viestiä Whatsapissa Hennalle vähintään päivää ennen tapaamista. Osaamme tällöin varata sopivan määrän tarjoiluja. 

Nuorisoneuvoston nuoriso-ohjaajat

Tuttavallisemmin Nunen ohjaajiin voit olla yhteydessä kaikissa ehdokkuutta koskevissa asioissa. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, joten pistä parastasi!

Harri Liikala (040 125 7859, harri.liikala@hel.fi) 

Henna Vasara (040 481 1084, henna.vasara@hel.fi) 

Ehdokkaiden tukihenkilöt nuorisotyöyksiköissä

Herttoniemen nuorisotyöyksikkö kari.ruonela@hel.fi 
Itäkeskuksen nuorisotyöyksikkö  antti.piispanen@hel.fi 
Kontulan nuorisotyöyksikkö  pekka.turunen@hel.fi 
Vuosaaren nuorisotyöyksikkö  leena.ruusu@hel.fi 
Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö  wilhelmiina.seppa-ojanpera@hel.fi
Eteläinen nuorisotyöyksikkö  laura.koivisto@hel.fi  ja maria.s.rasanen@hel.fi  
Haagan nuorisotyöyksikkö joni.oksanen@hel.fi  
Helsingfors svenska ungdomsarbetsenhet  linda.lagerstrom@hel.fi 
Kannelmäen nuorisotyöyksikkö  iina.korkko@hel.fi 
Munkkiniemen nuorisotyöyksikkö  eveliina.jarvinen@hel.fi
Pasilan nuorisotyöyksikkö  elizabeth.haaparanta@hel.fi 
Malmin nuorisotyöyksikkö  elina.k.laaksonen@hel.fi 
Maunulan nuorisotyöyksikkö  joosua.juntunen@hel.fi 
Koillinen nuorisotyöyksikkö  melissa.hanhirova@hel.fi  
Viikin nuorisotyöyksikkö   aino.toiviainen-koskinen@hel.fi  ja noora.parkkonen@hel.fi