Trubnikov, Dmitry

96
Trubnikov, Dmitry
Syntymävuosi: 2004 Postinumero: 00200

Mikään ei muutu, jos kukaan ei suutu

Esittely

Olen 17-vuotias Dmitry Trubnikov. Nuoret tuntevat minut TikTokista.

Kansallismielinen patriootti. Äänestysoikeutta kannattava liberaali ja demokraatti.

Kirjailija| Poliittinen somettaja | Poliittisen vastakkainasettelun asiantuntija | Pöytätennisvarusteiden asiantuntija | Sijoitan kryptovaluuttaan.

Harrastukset: Pöytätennis, politiikka ja some.

Business College Helsinki

Vaalikonevastausten perustelut

Kouluissa pitää lisätä päiviä, jolloin tarjolla on vain kasvisruokaa.

Ihminen on sekasyöjä, joka tarvitsee lihaa ja kasviksia. Kouluissa ruoka on usein huonon makuista, sillä ruoasta on pyritty tekemään “monipuolista”. Ruokaan on saatettu lisätä erikoisia mausteita tai tehdä siitä erikoista “rikastuttaakseen oppilaiden ruokailutottumuksia”. Yhtälö ei toimi, sillä kouluruoan budjetti on hyvin rajallinen. Se tulisi käyttää huolella maukkaan ja syötävän ruoan takaamiseksi.

 

Kouluissa pitää panostaa nykyistä enemmän ryhmäytymiseen.

Oppilaiden ryhmäytyminen on todella hyvä asia. Ryhmäytymiseen tulisi panostaa. Se on tärkeä oppilaiden sosiaalisten taitojen kehityksen, positiivisen luokkayhteisön ja syrjimättömyyden kannalta. Hyvä luokkayhteisö ennaltaehkäisee pahantahtoista kiusaamista, sekä luo sille karkoittimen.

 

Etäopetus tulee vakiinnuttaa pysyväksi opetustavaksi lähiopetuksen rinnalle.

Etäopetusta ei tarvita, eikä olla koskaan tarvittukaan. Vallanpitäjien olisi hyvä pyytää anteeksi jokaiselta nuorelta, jonka opiskelijarytmiä on horjuutettu etäopetuksella ja kaikenlaisilla muilla koronahysterian nimissä tehdyillä hulluuksilla, kuten hybridiopetuksella, maskipakoilla, käsideseillä, turvaväleillä ja puolipakollisilla koronapiikeillä.

 

Nuorten liikuntaharrastusten kilpailullisuutta pitää vähentää.

Kilpailutus luo vastakkainasettelua pelaajien välille ja pakottaa osapuolet kilpailemaan keskenään. Kilpailutuksen poistamisella luvataan kaikille hyvä mieli, mutta kukaan ei voita. Miksi tällaisia asioita edes viilaillaan? Tämä tuoksuu pyrkimykseltä lähentyä kommunistista arvomaailmaa.

 

Helsingin kaupungin tulee tarjota kesätöitä ensisijaisesti niille nuorille, joilla ei vielä ole työkokemusta.

Mitään ei voi takaa, jos sitä ei ole (työpaikkoja). Kaupungin tulisi rakentaa, korjata tai tuottaa jotakin. Tavoitteena olisi tehdä nuorista apulaisia tällaisessa matalan houkuttelevuuden työssä. Tässä työssä jäisi paikkoja tyhjiksi, mutta sellaiset nuoret, joille olisi mikä tahansa työ kelvannut pääsisivät siihen takuulla, sillä paikkojen tarkoituksena onkin jäädä yli.

 

Helsingin julkisissa tiloissa tulee säilyttää jako naisten ja miesten vessoihin.

Ei. Punavihreää identiteettipolitiikkaa vastaan tulisi taistella.
Monet tytöt välttävät juomasta mitään koulupäivän aikana, jotta voivat pidätellä vessassa käyntiä kotiin asti. Näin on käynyt Britanniassa. Siellä vanhemmat ovat heränneet vaatimaan, että molemmille sukupuolille on oltava omat vessat. Tämä vaatimus onkin aiheellinen.

 

Helsingissä tulee ottaa käyttöön maksuton joukkoliikenne alle 18-vuotiaille.

Joukkoliikenteen tulisi olla kaikille helsinkiläisille ehdottomasti ilmaista raitiovaunujen, bussien, junien ja metrojen kohdalla, sillä viime vuonna Helsingillä oli puoli miljardia ylijäämää. HSL:n tulisi ottaa käyttöön maksulliset 30kmh sähköpotkulaudat.

 

Olisi parempi, jos Helsingissä ei olisi sähköpotkulautoja.

Sähköpotkulauta on vuosikymmenen yksi tärkeimmistä teknologisista innovaatioista ja mullistuksista. Julkisessa liikenteessä tulisi ottaa maksulliset sähköpotkulaudat käyttöön, joiden nopeus on tällä hetkellä käytössä olevia sähköpotkulautoja tuplasti korkeampi.

 

Nuorisoneuvoston jäsenelle tärkeämpi ominaisuus on omien tavoitteiden läpivieminen kuin kompromissien tekeminen.

Nuorisoneuvostossa tulisi pyrkiä viemään mahdollisimman paljon nuoria hyödyttäviä uudistuksia läpi paikallisen demokratian vahvistamiseksi, sillä valta kuuluu kansalle.

 

Mihin aiheisiin toivot nuorisoneuvoston erityisesti keskittyvän? Valitse kolme sinulle tärkeintä.

Nuorten vaikuttamismahdollisuudet;Kesätyöt ;Turvallisuus

Turvallisuuden, laillisuuden ja järjestyksen ylläpito Helsingissä.

Suomalaisten nuorten etu.

Puolueeton ja kestävä oppiminen kouluissa.