Tule mukaan rakentamaan Tulevaisuuden avoin kaupunki!

Millainen on parempi ja avoimempi tulevaisuuden kaupunki? Helsinki Design Week kutsuu 9–15 -vuotiaita nuoria mukaan työpajaan, jossa rakennetaan yhdessä installaatio Helsingin ydinkeskustan näyteikkunaan.

Haluamme kuulla nuorten ajatuksia siitä, millainen on parempi ja avoimempi tulevaisuuden kaupunki. Noin kaksi tuntia kestävässä työpajassa rakennetaan yhdessä installaatio kaikkien kaupunkilaisten näkyville.

Miltä sinun unelmiesi kaupunki näyttää? Tule kertomaan mielipiteesi ja jättämään oma kädenjälkesi keskelle kaupunkia! Osallistuminen ei edellytä ennakkotaitoja. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta nuorta. Tarjolla pizzaa ja maksamme lisäksi osallistujille matkaliput. Osallistuminen työpajaan on maksutonta.

Kenelle: 9-15 vuotiaille nuorille
Missä: Aleksanterinkatu 13 (lähtö Itäkeskuksesta)
Milloin: lauantaina 3.9. 2022 klo 10–12.30 (työpaja 1) ja 14–16.30 (työpaja 2)
Kuka järjestää: Helsinki Design Week, Designakatemia ja Helsingin kaupunki

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta!

Tapahtumassa on paikalla kuvaaja sekä ajatushautomoiden esityksiä kestävämmän kaupungin innovaatioistaan. Työpaja on suomeksi, osa esityksistä voi olla englanniksi.

Installaatio on esillä näyteikkunassa 11.9.2022 asti ja sen yhteydessä järjestetään lasten työpaja sunnuntaina 5.9.2022.