Kontulan nuorisotyöyksikön talviloma!

Kontulan nuorisotyöyksikkö järjestää hauskaa loma-ajan toimintaa 9–17-vuotiaille lapsille ja nuorille! Järjestämme talvilomaviikolla avointa toimintaa, retkiä, Extreme kokemuksia nuorten budjetin aloitteesta, leirejä, bileitä sekä perhepäivän askartelupajalla!

Osallistuakseen toimintaan, nuori tarvitsee voimassa olevan ilmaisen jäsenkortin sekä lupalapun retkille ja leireille. Jäsenkorttihakemuksen ja lupalappuja retkille saa nuorisotaloilta. 

Mellunkylä-Östersundom alueella Vesalan ja Kontulan nuorisotalot sekä Luuppi Media ja Luupin Askis palvelee kaikkia nuoria! Avoimen toiminnan lisäksi meillä järjestetään retkiä varhaisnuorille lähialueelle sekä Fazerin tehtaalle Vantaalle. 

Kontulan nuorisotalo Luuppi on auki ma-la 13–17-vuotiaille klo 15–21.30.
Huom! Perjantaina varhaisnuorten (9-12v) talviloma päätösbileet klo 15-17.
13-17-vuotiaat klo 18-21:30.
Vesalan nuorisotalo on auki 2.-4.lk klo 13-16 ja 5.-6.lk klo 13-19. 

PE 16.2.- SU 18.2. Varhaisnuorten leiri Östersundomin leirikeskukseen (15e/hlö) 
Leirillä pääsee osallistumaan jännittävän fantasialeffan tekoon. Leirillä tehdään leffaa varten esiintymismaski ja viitta.  

MA 19.2. Fazer-retki Vantaan tehtaalle (Ilmainen) 
Opastetulla 1 tunnin näyttelykierroksella tutustutaan Fazerin käyttämiin raaka-aineisiin, historiaan ja laajaan tuotevalikoimaan, eli pääsee maistelemaan suklaita! 😉 

TI 20.2. Retki Kontulan askartelupajalle (Ilmainen) 
Retkellä pääsee tutustumaan Kontulan toimintakeskus Luupin askartelupajaan ja sen toimintaan. Askartelupajalla on ohjattua toimintaa retken ajan. (Valokuvatyöpaja) 

KE 21.2. Retki Kontulan skeittihallille (Ilmainen) 
Retkellä pääsee tutustumaan Kontulan toimintakeskus Luupin skeittihalliin ja sen toimintaan sekä opettelemaan skeittauksen alkeita! 

TO 22.2. Lasketteluretki 13–17-vuotiaille! (Ilmainen) NUORTEN BUDJETTI EXTREME ELÄMYKSET
Lasketteluretki järjestetään nuorten budjetista nousseena. Eli nuorten toiveesta! Lasketteluretkellä menemme Messilän laskettelukeskukseen päiväksi. Retkestä ja mukaan ilmoittautumisesta tulee lisä infoa myöhemmin!  

PE 23.2. Varhaisnuorten talviloman päätösjuhla Kontulan nuorisotalo Luupissa (Ilmainen) 

LA 24.2. Kontulan nuorisotalo auki 13–17-vuotiaille klo 15-21:30 

SU 25.2. Kontulan askartelupajan perhepäivä klo 12–17 (Ilmainen)  
Tule tutustumaan ja touhuamaan askikseen, vaikka koko perheen voimin!