Nuorten futsalliiga: Lauantailiiga on käynnissä taas

Nuorille suunnattu matalankynnyksen futsalliiga, lauantailiiga on käynnissä. Lauantailiigassa vastakkain pelaa nuorisotalojen väliset joukkueet. Hauskasta, harrastustoimintaa tukevasta ja syrjäytymistä ehkäisevästä kerran kuussa järjestettävästä lauantai-iltaisin tapahtuvasta toiminnasta vastaa nuoriso-ohjaajat ja nuorisotyön ammattilaiset.

Lauantailiiga on kerran kuussa järjestettävä nuorille suunnattu matalankynnyksen futsalliiga. Lauantailiigaan osallistuu nuorisotalojen joukkueita eri puolilta Helsinkiä. Joukkueet koostuvat 15–19-vuotiaista helsinkiläisnuorista. Ottelut pelataan lauantai-iltaisin Helsingin urheilutalolla Kalliossa.

Lauantailiigan lähtökohtana on, että kaikki nuoret saavat osallistua mukaan. Ehkäistä syrjäytymistä, tukea harrastustoimintaa ja turvallista vapaa-aikaa sekä luoda uusia kaverisuhteita. Liigassa pidetään hauskaa ja kunnioitetaan muita. Pelaajille on paikan päällä kaikki pelaamiseen tarvittavat varusteet futsalkenkiin asti. Liigasta vastaa nuoriso-ohjaajat sekä nuorisotyön ammattilaiset. Lauantailiiga huipentuu loppukeväästä finaalipäivään, jossa pelataan neljä ottelua. Välieräpelit, pronssi- ja finaaliottelu. Finaalitapahtumassa on mukana nuoria artisteja ja tanssiryhmiä.

Jos kaveriporukkasi kaipaa tekemistä, mukaan Lauantailiigaan pääsee ilmoittamalla nuorisotalon kautta joukkueensa ennen kauden alkua. Tai jos sinua kiinnostaa futsal, joukkueeseen voi liittyä kauden aikana.

Mukana olevat joukkueet:
Herttoniemi, Koskela, Haaga, Myllypuro, Pasila, Pikkis, Vuosaari, Movement, Pihlajanmäki ja Kontula.

Avainsanat