Kulttuurilabra on Roihuvuoren elävän joulukalenterin luukku 2.12.

Osallistumme tapahtumaan pienillä taideteoksilla, jotka ovat noudettavissa Kulttuurilabran edestä 2.12. alkaen, niin kauan kuin niitä riittää.

Kulttuurilabrassa tehtiin Kaamostapahtumassa paljon pieniä kaamosajan teoksia, sekä omaksi iloksi että lahjaksi toisille. Teokset toteutettiin koristetehdas Weisten lahjoitusmateriaaleista, kuvataideryhmissä, ikäihmisten ja Porolahden peruskoulun oppilaiden kanssa.

Osallistumme teoksilla alueen Elävä Joulukalenteri tapahtumaan. Kulttuurilabran luukku on 2.12, jolloin teokset ovat alueen asukkaiden ja muidenkin noudettavissa Kulttuurilabran edestä, niin kauan kuin niitä riittää.

Valitse esillä olevista teoksista sinua kutsuva ja toivottavasti se ilahduttaa sinua pitkään. Valitse vain yksi, että teoksia riittää mahdollisimman monelle.

Halutessasi ja jos voit, toivomme sinun lahjoittavan sopimaksi katsomasi summa hyväntekeväisyyteen. Suosittelemiamme kohteita ovat Unicef, Suomen Punainen Risti, GreenPeace, WWF, Suomen World Vision ja Helsingin eläinsuojeluyhdistys.

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot