Ismael sai Job’dista työkokemusta ja viiden tähden arvosteluja

18-vuotiaalla lukiolaisella Ismaililla oli hyvin vähän aiempaa työkokemusta.Hän oli aktiivisesti etsinyt töitä ilman tulosta, kunnes sai ensimmäisen Job’d-työvuoronsa toukokuussa 2016.​

Job’d ja kauppakeskus ITIS aloittivat toukokuussa 2016 yhteistyön, johon he hakivat paikallisia somalia ja arabiaa osaavia nuoria.

Yhteistyön tarkoitus oli tukea paikallista maahanmuuttajayhteisöä tarjoamalla heille parempaa palvelua ja tukea. Job’d auttoi mm. infopisteen työntekijöitä palkkaamalla apuvoimia, joilla on sekä omaa tietämystä paikallisista palveluista että kyky kommunikoida kävijöiden kanssa heidän äidinkielellään.

Ismail sai työvuoroja kauppakeskuksesta ja hänen ahkeruutensa, luotettavuutensa ja tunnollisuutensa huomattiin heti ensimmäisessä vuorossa. Aiemman työkokemuksen puutteesta huolimatta Ismail sai jatkuvasti viiden tähden arvosteluja työstään.

Ismail teki Job’d-vuoroja

Hän alkoi nopeasti saada Treamer-aplikaation kautta yhteydenottoja eri työnantajilta, jotka olivat nähneet hänen hyvät arvionsa.

Pian Ismail teki vuoroja Suomen suurimmalle pankille, jossa hän ajoi yrityksen vuokra-autoja. Vain 10 kuukauden jälkeen Ismaililla oli peräti 70 erinomaista työarviota Treamerissä ja useita suosittelijoita ansioluettelossaan. ​

Arvokasta työkokemusta

Ismael keräsi abivuotensa aikana suuren määrän arvokasta työkokemusta abivuotensa aikana ja pääsi vakituisiin töihin Helsinki-Vantaan lentokentän Burger King-ravintolaan huhtikuussa 2017.

Job’d:ilta saamani työkokemus mobiiliapplikaation kautta on muuttanut elämäni. Olen oppinut paljon uutta, enkä olisi ikinä saanut nykyistä työpaikkaani ilman kaikkea tätä kokemusta. Odotan positiivisin fiiliksin tulevaa! Aion suorittaa armeijan valmistauduttuani keväällä ylioppilaaksi.

Avainsanat