Säännölliset harrastusryhmät

Malminkartanon harrastustoimintaa järjestävät useat seurat, yhdistykset sekä kaupungin liikuntapalvelut ja nuorisopalvelut. Harrastushallissa on useita erilaisia harrastusryhmiä.

Säännölliseen harrastusryhmään ilmoittaudutaan erikseen ja ryhmä kokoontuu viikottain.

Toimintaa lapsille (alle 12-vuotiaat)

TOUHUJUMPPAA JA TENAVAJUMPPAA LAPSILLE

Helsingin Lastenliitto järjestää maanantaisin 3-4 -vuotiaille touhujumppaa klo 17:00-17:45 sekä 5-6 -vuotiaille tenavajumppaa klo 17:50-18:35. Syyskauden hinta on 48€ ja ilmoittautumaan pääsee nettisivuillamme: www.lastenliitto.fi/helsinki/kerhot

SALIBANDY
Malminkartanon Weivarit ry (MaWe) tarjoaa 6—12 vuotiaille suunnatun maksuttoman salibandyvuoron maanantaisin klo 17.30—18.30. Ilmoittautuminen yhteydenottolomakkeella, joka löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.malminkartanonweivarit.fi. Voit halutessasi myös liittyä maksutta MaWen jäseneksi. Laita viestikenttään lapsen nimi ja syntymävuosi. Ilmoita myös, jos haluat liittää puhelinnumerosi vuoron WhatsApp-ryhmään.

FUTSAL tiistaisin klo 14–15 (3.–6.lk)
Tervetuloa mukaan futiksen harrastusryhmään! Harrastusryhmässä pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin. Et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, mutta ei siitä ole haittaakaan! Harrastus on maksuton ja sen tarjoaa harrastamisen Suomen malli. 
Ilmoittaudu suoraan harrastuksen järjestäjälle

Toimintaa nuorille (13—18-vuotiaat)

PALLOPELIRYHMÄ ERITYISESTI TUKEA TARVITSEVILLE LAPSILLE JA NUORILLE Ryhmässä tutustutaan pallopeleihin, opetellaan yhdessä olemista, sääntöjen noudattamista ja muiden huomioon ottamista sekä pidetään kiva hetki yhdessä. Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin klo 18.00 ja 19.00. Pallopeliryhmästä veloitetaan kausimaksu 130 €.
Lisätietoja fysioterapeutti Teemu Luodekarilta 050 522 1488, teemu@malary.fi sekä Mahdollisuus lapselle ry:n sivuilta.

Toimintaa aikuisille (19-vuotiaat ja vanhemmat)

Iloa, kuntoilua ja ystäviä! Kaarelan alueliikunta järjestää aikuisille ohjattua matalan kynnyksen liikuntaa ryhmämuotoisesti maanantaisin ja perjantaisin aamupäivän aikaan. Tunneille osallistuminen edellyttää alueliikuntapassin ostoa. Lisätietoja alueliikunnasta (mm. hinta ja viikko-ohjelma) saat Kaarelan alueliikunnan liikuntakoordinaattori Jenna Haraiselta. p. 050 362 7017, jenna.harainen@hel.fi sekä alueliikunnan verkkosivuilta. Toiminnan järjestää Helsingin liikuntapalvelut.

NYT-LIIKUNNAN PALLOILUTUNNIT 18–29-vuotiaille tiistaisin klo 17—18
Hauskaa ja monipuolista harrastusliikuntaa. NYT-liikunnan lukujärjestyksestä löytyy myös yli 40 muuta viikkotuntia ympäri Helsinkiä! NYT – liikuntaan osallistuminen edellyttää NYT-liikuntakortin hankkimista. Kortti maksaa 30€ ja sillä voi osallistua kaikille NYT-liikunnan tunneille ympäri Helsinkiä koko syyslukukauden ajan. Kortteja on lainattavissa myös kirjastoista. Lajeista ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta eikä tunneille tarvitse ilmoittautua etukäteen. NYT-liikunta on osa Helsingin liikuntapalveluiden toimintaa.
Koko ohjelma ja lisätiedot: nytliikunta.fi tai p. 040 670 0079

SISÄLIIKUNTAA VÄHÄN LIIKKUVILLE AIKUISILLE torstaisin klo 17.0018.30 Harrastamme Kunnossa Kaiken Ikää -hengessä erilaista sisäliikuntaa. Kohderyhmänä työssä käyvät vähän liikkuvat aikuiset. Syksyllä (ei viikolla 42) vuorossa on ainakin sulka- ja koripalloa.
Tule tutustumaan tai kysy lisää: Timo Turunen, p. 041 430 6226, Malminkartanon Weiwarit ry.