Haluatko päästä vaikuttamaan Helsingin kaupungin tapoihin kuulla nuoria?

Nuorten osallisuutta ohjaa kaupungissa lasten ja nuorten osallisuuden ohjausryhmä, joka kokoontuu viisi kertaa vuodessa. Haemme nyt alle 25-vuotiaita nuoria työpajaan ideoimaan miten kaupungissa voitaisiin monipuolisemmin kuulla lapsia ja nuoria.

Lasten ja nuorten osallisuutta ohjaa kaupungissa lasten ja nuorten osallisuuden ohjausryhmä, joka kokoontuu viisi kertaa vuodessa. Marraskuun kokous pidetään torstaina 3.11. klo 9-11 ja ohjausryhmä haluaisi tuolloin ideoida yhdessä lasten ja nuorten kanssa, miten kaupungissa voitaisiin monipuolisemmin kuulla lapsia ja nuoria. Sinun näkökulmasi ja äänesi olisi erittäin tärkeää saada työskentelyyn mukaan!

Työpajaan haetaan alle 25-vuotiaita nuoria. Työpajassa tarkastellaan, minkälaisissa kohtaamisissa, kaupungin kehittämistyössä, palautteissa, mielipiteiden ilmaisussa, kehittämisehdotusten työstämisessä nuoret haluavat olla mukana ja miten. Tavoitteena on yhdessä rakentaa Helsingistä enemmän nuoria huomioiva ja kuunteleva kaupunki. Saat osallistumisesta todistuksen siitä, että olet ollut mukana rakentamassa lapsi- ja nuorilähtöistä Helsinkiä!

Työpajan aluksi tarjoillaan aamupalabagelit ja smoothiet, ilmoitathan erityisruokavaliostasi alla. Toivottavasti tapaamme sinut Fredriksbergissä 3.11. klo 9!

Ilmoittaudu mukaan tästä 31.10. mennessä!

PAIKKA: Kulttuurin ja vapaa-ajan toimitilat, Fredriksberg, Konepajankuja 1-3, B-rappu, kokoustila Laituri.

Lisätietoja tilaisuudesta ja opastus paikalle:
Johanna Laukkanen, p. 040 358 0815, johanna.laukkanen@hel.fi
Heidi Halkilahti, p. 040 681 9440, heidi.halkilahti@hel.fi