Etsitään ammatin edustajia!

Mitä jengi duunaa? -tapahtuma ei olisi mitään ilman erilaisia ammatin edustajia! Haluamme siis jatkuvasti joukkoomme lisää innokkaita ammatin edustajia, jotka ovat valmiita kertomaan tarinaansa nuorille. Olisitko ehkä myös valmis kertomaan itsestäsi videolle pienen pätkän?

Toivottavasti tulevina vuosina pääsemme taas järjestämään itse tapahtuman. Tapahtuma on tarkoitus järjestää vuosittain lokakuun lopussa ja tapahtumapaikkana toimii useimmiten Kontulan toimintakeskus Luuppi. Nyt, kun emme pysty tapahtumaa järjestämään, kehitämme uudenlaisia tapoja auttaa nuoria ammatin valinnassa. Tämän takia esimerkiksi perustimme nämä nettisivut ja tuotamme tänne sisältöä asiaan liittyen.

Olisi mahtavaa, jos saisimme sinut mukaan toimintaan! Jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu tästä linkistä  Elävien ammattikirjojen listalle.  Ilmoittautumalla listalle, et vielä sitoudu mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä tarvittaessa 🙂 

Mitä jengi duunaa? -tapahtumassa nuoret hakeutuvat ammatin edustajien pisteille yksittäin tai pienissä ryhmissä. Ideana on rennon keskustelun ja kysymysten kautta kertoa muun muassa siitä, mitä ammattia ”kirja” edustaa, miten on kyseiseen ammattiin päätynyt, millaista työ on ja millainen opintopolku kirjalla on takanaan. Tavoitteena on, että nuorilla herää ajatuksia ja ideoita omaa jatkoa ja yhteishakua ajatellen. Tapahtumaan voit tutustua lukemalla 2019 vuoden tapahtumasta tehdyn jutun Mitä jengi duunaa 2019.   

Vaikka tällä hetkellä emme pysty tapahtumaa järjestämään, toivomme, että saisimme koottua mahdollisimman laajan ja hyvän verkoston eri alojen ja ammattien edustajia erilaisilla koulutuksilla ja tarinoilla.  Sitten, kun saamme järjestää tapahtuman, meillä on hyvä paketti kasassa!

Tapahtuman järjestämisessä Nuorisopalvelut noudattaa voimassa olevia kokoontumis- ja hygieniaohjeistuksia.  

Avainsanat