Tilavaraukset Ympäristötila

Vuoroja haetaan Nuorisopalveluiden lomakkeilla tai Varaamo-palvelussa. Tiloissa sovelletaan nuorisolautakunnan hyväksymiä vuokria.

Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Hakuaikataulu

  • Haku nuorisotiloissa järjestettävään päiväleiritoimintaan vuodelle 2021 on päättynyt 15.9.2020. Mahdollisia vapaaksi jääneitä vuoroja voi kysellä suoraan toimipaikoista 4.1.2021 alkaen.

Nuorten ympäristötilan ja monitoimitila Fokan jäljelle jääneitä vuoroja voit kysellä osoitteesta ymparistotila@hel.fi

Hae tiloja päiväleiritoimintaan kesäksi 2022

Tiloja päiväleiritoimintaan tulevalle vuodelle voi hakea 15.9.2021 mennessä. Voit hakea vuoroja sähköisesti tai kirjeitse niille tarkoitetuilla lomakkeilla.

Määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä.

Hae vakiovuoroja nuorisotiloista syys- ja kevätkaudelle

Hae nuorisopalveluiden tiloja kaudelle 2022-23​ 

Järjestöt, yhdistykset sekä muut toimijat ja ryhmät voivat hakea säännöllistä vuoroa ympäristötilasta vähintään kolme kuukautta kestävään toimintaan. ​ 

Nuorisotilojen kausivaraushaku syksyn 2022 ja kevään 2023 toimintaan (15.8.2022-28.5.2023) alkaa keskiviikkona 6.4.2022 klo 9 ja päättyy perjantaina 29.4.2022 klo 16. ​ 

Voit tutustua varattavissa oleviin tiloihin osoitteessa tilavaraus.hel.fi  jo ennen hakuajan alkamista palvelun avautuessa 28.3.2022 klo 9.  Haku toteutetaan uudistuvan Varaamon kokeiluversiossa. Kausivaraushakemuksen voi täyttää vain hakuaikana. Hakuohjeet päivitetään tälle sivulle maaliskuun aikana. 

Hakuohjeet ja hinnastot: Varaa tiloja toimintaan | Helsingin kaupunki  

Tee yksittäinen varaus nuorisotilaan 

Osa yksittäisvuoroista tulee varattavaksi Varaamo-palveluun

Mikäli saat ohjeen hakea vuoroa käyttövuorohakemus-lomakkeella, lataa lomake täältä. Lomake tulee toimittaa siihen nuorisotilaan, mistä halutaan varata tila. 

Vakiovuoroja nuorisotiloista kaudelle syksy–kevät haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.

Lisätietoja sähköpostitse:
ymparistotoiminta@hel.fi

Kirjeitse:
Käyttövuorot / toimipaikan nimi
PL 84404
00099 Helsingin kaupunki

  • Leiri- ja kurssikeskuksista vuoroja seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä).
  • Päiväleirejä nuorisotiloista seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä).
  • Vakiovuoroja nuorisotiloista kaudelle syksy–kevät haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.

Hinnasto

Tilojen käyttö ja palvelut jakautuvat maksuttomaan ja maksulliseen käyttöön. Tarkemmat hintatiedot Nuorten ympäristötilan ja monitoimitila Fokan osalta löydät sivuilta 1-2 (nuorisotilat).

Lomakkeet

Tilojen käyttövuoroja haetaan niille tarkoitetuilla lomakkeilla.

Saatuasi käyttövuoron, olethan vähintään kaksi viikkoa ennen vuorosi alkua yhteydessä toimipaikkaan ja sovit avaimien luovutuksesta ja tilaan perehdytyksestä.

Nuorisopalveluiden muut tilat, järjestötiedote ja avustukset

Varaa tiloja toimintaan

Helsingin kaupungilla on nuorisotaloja ja muita toimitiloja ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja esimerkiksi päiväleiritoimintaan. Lue lisää

Kumppanuusyksikön järjestötiedote

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä sähköisessä järjestötiedotteessa kerrotaan yhdistyksille ja nuorten ryhmille avustuksista ja muista palveluista sekä nuorisopalvelujen ajankohtaista asioista. Lue lisää

Nuorisotoiminnan avustukset

Kaupunki tukee vuosittain helsinkiläisiä varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistyksiä, yhdistysten varhaisnuoriso- ja nuorisojaostoja sekä nuorten ryhmiä. Avustusmuodot ovat: vuosiavustukset eli toiminta-, palkkaus- ja loma-aikojen leiriavustus sekä ympäri vuotta haettavat projektiavustukset. Lue lisää

Avainsanat