Tilavaraukset Ympäristötila

Vuoroja haetaan Nuorisopalveluiden lomakkeilla tai Varaamo-palvelussa. Tiloissa sovelletaan nuorisolautakunnan hyväksymiä vuokria. Nuorten ympäristötila etsii tällä hetkellä uusia tiloja. Laajasalon nuorisotilan tilavarauksia hoitaa Kaakkoinen nuorisotyöyksikkö.

Voit kuitenkin hakea käyttövuoroa ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön leiri -ja kurssikeskuksiin. Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Hae vakiovuoroja nuorisotiloista syys- ja kevätkaudelle

Hakuohjeet ja hinnastot: Varaa tiloja toimintaan | Helsingin kaupunki  

Tee yksittäinen varaus nuorisotilaan 

Osa yksittäisvuoroista tulee varattavaksi Varaamo-palveluun

Mikäli saat ohjeen hakea vuoroa käyttövuorohakemus-lomakkeella, lataa lomake täältä. Lomake tulee toimittaa siihen nuorisotilaan, mistä halutaan varata tila. 

Vakiovuoroja nuorisotiloista kaudelle syksy–kevät haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.

Lisätietoja sähköpostitse:
ymparistotoiminta@hel.fi

Kirjeitse:
Käyttövuorot / toimipaikan nimi
PL 84404
00099 Helsingin kaupunki

  • Leiri- ja kurssikeskuksista vuoroja seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä).
  • Päiväleirejä nuorisotiloista seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä).
  • Vakiovuoroja nuorisotiloista kaudelle syksy–kevät haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.

Hinnasto

Nuorisopalveluiden muut tilat, järjestötiedote ja avustukset

Varaa tiloja toimintaan

Helsingin kaupungilla on nuorisotaloja ja muita toimitiloja ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja esimerkiksi päiväleiritoimintaan. Lue lisää

Kumppanuusyksikön järjestötiedote

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä sähköisessä järjestötiedotteessa kerrotaan yhdistyksille ja nuorten ryhmille avustuksista ja muista palveluista sekä nuorisopalvelujen ajankohtaista asioista. Lue lisää

Nuorisotoiminnan avustukset

Kaupunki tukee vuosittain helsinkiläisiä varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistyksiä, yhdistysten varhaisnuoriso- ja nuorisojaostoja sekä nuorten ryhmiä. Avustusmuodot ovat: vuosiavustukset eli toiminta-, palkkaus- ja loma-aikojen leiriavustus sekä ympäri vuotta haettavat projektiavustukset. Lue lisää

Avainsanat