Roolipelitoiminta

Lauttasaaren nuorisotalolla järjestetään roolipelitoimintaa 16-25-vuotiaille nuorille perjantaisin klo. 17.15 alkaen nuorisotalo Drumsön tiloissa. Tule vetämään peliä tai pelaamaan muiden nuorten vetämiä pelejä! Toivomme mukaan matalalla kynnyksellä pelaajia ja peluuttajia kokemustasosta riippumatta. Eli aloittelevatkin roolipelaamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Olemme pelanneet yhdessä suurimmaksi osaksi kertaluonteisia oneshot-roolipelejä, mutta myös yhtä pidempää D&D-kampanjaa pelataan toiminnassamme. Noudatamme toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita ja toimintamme on ehdottomasti syrjinnästä vapaata! Tavoitteena on pelata hyvässä hengessä rennosti yhdessä.


Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, jotta pelit pystyy järjestämään. Jokaiseen peliin on vähimmäis- ja maksimimäärä pelaajia, jotta pelin voi järjestää. Paikalla voi pelata myös omaehtoisesti lautapelejä mikäli ei halua osallistua roolipelaamiseen tai jos ei mahdu mukaan roolipeliin. Omalle peliporukalle voidaan katsoa myös oma tila talolta. Ennakkoilmoittautumiset Emilia/Emi-ohjaajalle ensimmäiselle pelikerralle, toisilla kerroilla peleihin voi ilmoittautua toiminnan Discordin kautta. Kutsun Discord-kanavalle saa ensimmäisen osallistumiskerran jälkeen.

Tiloja voi varata pelikäyttöön muinakin aikoina, tiedustele lisää esim. Emilialta tai muilta talon nuoriso-ohjaajilta.

Ideoita ja kehitysehdotuksia toimintaan liittyen otetaan mielellään vastaan. Toimintaan voi tulla vapaaehtoisena pelinvetäjänä vaikka olisi yli 25, tästä tulee sopia tarkemmin Emilia-ohjaajan kanssa.

Emi/Emilia-ohjaajan yhteystiedot: 0406748018, e-mail: emilia.mantyoja@hel.fi

Näin löydät metropysäkeiltä toimintaan:

kartta Lauttasaaren metroasemalta nuorisotalon ropetoimintaan

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot

Avainsanat