Roolipelitoiminta

Lauttasaaren nuorisotalolla järjestetään roolipeleihin keskittynyttä toimintaa 16-25-vuotiaille nuorille perjantaisin klo. 17.15-22.30 Drumsön puolella (huom! Kesäkaudella poikkeusajankohdat. Viimeinen kevätkauden pelikerta v. 2024 on pe 7.6.2024). Perjantain pelit ovat yleensä kestoltaan 3-4h. Tule vetämään peliä tai pelaamaan muiden nuorten vetämiä pelejä! Toivomme mukaan matalalla kynnyksellä pelaajia ja peluuttajia kokemustasosta riippumatta. Toiminnassa pelataan suurimmaksi osaksi kertaluonteisia oneshot-roolipelejä, mutta myös paria pidempää D&D-kampanjaa pelataan toiminnassamme. Viikottaisten pelien lisäksi järjestämme satunnaisesti myös tapahtumallisia rooli- ja lautapeleihin keskittyneitä peli-iltoja sekä roolipelileirejä.

Viikottaisille pelikerroille on ennakkoilmoittautuminen, jotta tiedetään etukäteen pelaajamäärä. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu Emilia/Emi-ohjaajalle ensimmäiselle pelikerralle, toisilla kerroilla peleihin voi ilmoittautua toiminnan Discordin kautta. Kutsun Discord-kanavalle saa ensimmäisen osallistumiskerran jälkeen. Paikalla voi pelata myös omaehtoisesti lautapelejä mikäli ei halua osallistua roolipelaamiseen tai jos ei mahdu mukaan roolipeliin.

Omalle peliporukalle voidaan katsoa myös oma tila talolta perjantaisin sekä mahdollisuuksien mukaan muina talon aukioloaikoina.

Noudatamme toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita ja toimintamme on ehdottomasti syrjinnästä vapaata! Tavoitteena on pelata hyvässä hengessä rennosti yhdessä.

Ideoita ja kehitysehdotuksia toimintaan liittyen otetaan mielellään vastaan. Toimintaan voi tulla vapaaehtoisena pelinvetäjänä vaikka olisi yli 25, tästä tulee sopia tarkemmin Emilia-ohjaajan kanssa.

Emi/Emilia-ohjaajan yhteystiedot: 0406748018, e-mail: emilia.mantyoja@hel.fi

Näin löydät metropysäkeiltä toimintaan:

kartta Lauttasaaren metroasemalta nuorisotalon ropetoimintaan

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot

Avainsanat