Pohjoisen CakeMaster-kilpailu

Talvilomaviikolla käytiin jännittävää taistoa kakunkoristelun nuorten kilpailuissa ympäri Helsingin! Operaatio Pulssi! Pohjoisen kilpailuun osallistui neljä joukkuetta. Jokainen joukkue osallistui alkutapaamiseen Meet-ympäristössä ja sai tarkemmat ohjeet. Seuraavana tehtävänä heillä oli hakea materiaalipaketti Malmitalolta. Materiaalipaketeista löytyi CakeMaster-tiimin valitsemat tarvikkeet:

Paketeista siis löytyi kakkupohja, 2 porkkanaa, lime, kuorrute, koristerakeita, kahden väristä sokerimassaa, appelsiinimarmeladia sekä karkkimuna, jonka sisällön näet alemmasta kuvasta.

Jokainen joukkue työskenteli ahkerasti kakkunsa kimpussa ja lähetti valmiista tuotoksesta sekä videon että kisakuvan. Ohjeissa oli etukäteen painotettu, että lisäpisteitä saa, kun hävikkiä ei synny ja toivottu, että jokainen joukkue käyttäisi koristelussa mahdollisimman paljon annettuja materiaaleja.

Huikeat kakut näyttivät tältä:
Ylhäällä vasemmalla Rättisankarit, oikealla Inosuke
Alhaalla vasemmalla Dos Amigos, oikealla Pillimehut

Tiukan kilpailun voittajaksi valittiin kuvassa alhaalla oikealla oleva Pillimehujen tuotos! Tuomaristo kehui innovatiivista asennetta ja teeman kunnioitusta, kuvassa näkyy lisäksi materiaalien hyödyntäminen monipuolisesti. Onnea Pillimehut!

Avainsanat