Lännen CakeMaster 2021 kisan voittaja valittu!

Lännen CakeMaster-aluekisan voittaja on Sisiliskot-joukkueen kakku. Raadin mielestä kakusta tuli heti mieleen annettu koristeluteema eli Taikamaa. Koristeluaineksia oli käytetty monipuolisesti ja kakku oli värikäs. Koristelun muodot toivat mieleen myös jonkinlaisen Taikamaa-pelin – kakku siis kutkutteli mukavasti myös mielikuvitusta!

Kuva voittokakusta tässä:

Lännen aluekisasta finaaliin valittiin myös Gamelit-joukkueen kakku, jonka koristelu noudatteli annettua teemaa selkeästi ja luovasti. Kakussa oli nähtävissä Taikamaan erilaisia muotoja ja hahmoja: vuoria, vettä, kukkia, portti sekä yksisarvisia. Toteutus oli kekseliäs ja monipuolinen.

Kuva finaalin valitusta kakusta tässä:

Lisäksi raati palkitsi kunniakirjalla yhden kilpailijan, Abdulin, tekemän kakun, joka hurmasi raadin kauniilla väreillä ja kivalla eläinhahmolla.

Kuva kunnaimaininnan saaneesta kakusta:

Lännen aluekisa järjestettiin keskiviikkona 24.2. etäyhteydellä. Joukkuet olivat hakeneet koristelumateriaalit ennakkoon ja koristeluainekset olivat kaikilla joukkueilla samat. Kakut arvioitiin kuvien perusteella kolmihenkisen nuorten raadin toimesta. Raati oli yhtä mieltä siitä, että kaikki kakut olivat upeita eikö voittajien valitseminen ollut helppoa. Onnea siis kaikille kisaan osallistuneille!

Kaikkien aluekisojen yhteinen finaali järjestetään yleisöäänestyksenä perjantaina 26.2. Operaatio Pulssin insta-stooreissa.

Tässä kuvat vielä muiden joukkueiden upeista kakkuluomuksista: