Korona-ajan toiminnot

Nuorisotilojen ollessa tilapäisesti kiinni pyrimme rajoitusten puitteissa järjestämään nuorille tukea ja digitaalista toimintaa.

Jalkautuminen

Nuoriso-ohjaajat jalkautuvat päivittäin Suutarila-Siltamäki alueella ja myös muualla Koillis-Helsingissä. Kaduilla ja ostareilla olemme nuorten tukena ja läsnä turvallisina aikuisina. Tule kertomaan kuulumiset, jos emme tule kysymään ensin 🙂

Yksilöllinen tuki ja yhteydenotto

Nuoret voivat olla nuoriso-ohjaajiin yhteydessä WhatsAppissa, Instagramissa, sähköpostilla ja puhelimitse. Jos tarvitset tukea arkeen tai mieltäsi painaa jokin, löydät ohjaajien yhteystiedot “Ohjaajat” kohdasta tällä sivustolla.

Digitaaliset toiminnot

  • Järjestämme viikoittain Instagramissa (@suutarilan_nuta) pienimuotoisia skaboja Instalivessä. Instaliveihin voi tulla myös juttelemaan, jos ei osallistu skaboihin.
  • Koillisen nuorisotyöyksikön nuoriso-ohjaajat striimaavat myös Twitch.tv:ssä lähes päivittäin. Kanavamme löytyy osoitteesta twitch.tv/koillinennuorisotyo. Chatin kautta voi tulla esittämään pelitoivotoivomuksia striimiin, liittyä peleihin ja ihan vaan jutella. Lähetykset ovat yleensä klo 17-20 välillä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.