Kivikon kesätoiminta 2021 ensimmäinen viikko

Kaikki uutta
Mukavasti ja sujuvasti sujui
Alkuviikosta hengailtiin ja nuoret teki omia juttuja, joihin me ohjaajat tultiin mukaan (esim. Lautapelit). Myös bingoa oli luvassa ja siitä nautittiin.
Työ ei ollut aluksi sellaista, mitä oletin. Ei tehty tarkkaa suunnitelmaa, vaan nuoret keksivät itse mitä tehdä ja me ohjaajat mentiin vain mukana.
Loppuviikosta mentiin retkille (Korkeaan ja BMX-pyöräilemään). Ne menivät tosi kivasti ja nuoret olivat tosi vastuullisia ja omatoimisia.
Oli hyvä fiilis, vaikka retket eivät omalta osalta ehkä menneet niin hyvin.
Vaikka alussa tuntui kaikki uudelta, niin tosi nopeasti tuntui jo tutulta.
Työpaikka ja ohjaajat ovat tosi mukavia ja kotoisia
Alkuviikosta piti vähän keksiä myös omaa tekemistä, kun nuorilla oli omat jutut (siivoaminen, kukkien kastelu, pintojen putsaaminen yms)
Yllätyin ehkä, että oli aina samoja nuoria.
-Saara

Viikko alkanut hyvin ensimmäiset työpäivät sujui hyvin. Pidin tosi paljon hauskaa nuorisotalossa sekä retkissä. Maanantai alkoi tosi hyvin nuoria tuli enemmän kun oltaisi luultu, oli tosi ihanaa että tosi monta nuorta pääsi nuorisotalolle eka päivä avautumista koronan jälkeen.
Tiistaina pidettiin grillausta ja chillausta, kaikki pääsivät nauttii hyvästä aurinko valosta ja ruuasta, pelailtiin lautapelejä kaikki nautti ajasta.
Keskiviikkona käytiin ekalla ”retkellä” en nyt ihan sanoisi retki mutta käytiin piknikillä kipinä puistossa. Oli aika hauska meno kaikki nauttivat ajasta ja kuunneltiin musiikkia pelailtiin pallopelejä sekä lautapelejä.
Torstaina oli ensimmäinen retkipäivä käytiin korkeassa. Oli aika kiva kokemus kun en itse tietänyt että semmoista viihtymisen paikkaa on. Kaikki nuoret pitivät hauskaa oli itse ihana nähdä kuinka paljon nuoret nauttivat sekä kuinka ohjaajat viihtyi siellä. Oli kyllä yksi kesätyöntekijä kuka ei ihan pitänyt siitä paikasta kun on korkea paikka kammo. Mutta pääsi kuitenkin yli siitä ja testasi tiettyjä tasoja korkeassa.
Perjantaina käytiin nuorison kanssa BMX radalle oli aivan mahtava idea käydä sinne, olin itse tosi innoissaan siitä. Nuoret pitivät hauskaa ja kaikki nauttivat ajoista. Käytiin myös lopussa pelaamaan jalkapalloa ja makailee kivikon jalkapallokentässä.
-Rahil

Avainsanat