Kivikon kesätoiminta 2021 toinen viikko

Oli taas tosi kivaa ja hauskempaa kuin ensimmäisellä viikolla. Oli niin kivat ja mukavat retket, oli todella hauskaa. Kaikki taas sujui tosi hyvin ja oli mukavaa ohjelmaa (batiikkivärjäystä, hengailua, Korkeasaari, Karting ja Megazone). Kaikki sujui ongelmitta ja nuorten kanssa oli tosi kiva puuhata kaikkea.
Välillä nuoret ehdottivat ohjelmaa ja välillä ohjaajat ehdottivat.
Tosi hyvät fiilikset eikä viikko tuntunut työltä ollenkaan.
-Saara

Maanantaina tehtiin poikkeus että minä ja Laura mentäisi kelkka puistolle. Oli siellä tosi hauskaa viihdyin itse tosi paljon ja oli tosi monta nuorta siellä. Enimmäkseen chillailua nuorten ja ohjaajien kanssa. Pelailin ite monen nuoren kanssa koripalloa ja näyttivät mulle diabolo temppuja. Oli kiva kokemus sekä kiva päivä innoissaan menen uudestaan sinne.
Tiistaina pidettiin pelailu ja chillailu päivä, monta nuorta pääsi käymään, pelailtiin lautapelejä sekä pallo pelejä salissa. Kukaan ei ollut yksin ja kaikki pitivät hauskaa.
Keskiviikkona päästiin Korkeasaareen kattomaan eläimiä nuorien kanssa. Käveltiin ja katottiin kaikenlaisia kissaeläimiä, karhuja, apinoita ja muita eläimiä. Oli kiva nähdä kun nuoret innostuivat eläimistä sekä kaikki piti hauskaa.
Torstai päivää odotin innoissaan kun päästiin kartingille. Oli tosi kivaa siellä, kaikki nuoret pitivät hauskaa ja halusi vaan takaisin ajamisen jälkeen radalle, itsekin halusin vain ajaa lisää ja lisää. Mukava retkipäivä oli, nuoretkin vaan jatkoi puhumista kuinka hauskaa heillä oli.
Perjantaina käytiin megazonessa oli aivan mahtava kokemus kun en ole ennen käynyt siellä. Mentiin sinne ja meille annettiin ohjeet että mitä pitää tehdä, kaikki nuoret kuuntelivat ja sitten päästiin pelailee toisia vastaan. Meitä oli kolme ryhmää ja plääni oli että kuka saa eniten pisteitä voittaa. Kappas kappas minun tiimi voitti 😀
-Rahil

Korkeasaari retki
Tänään oli todella kiva ja hauska päivä. Nuoret, jotka tulivat mukaan retkelle olivat heti aamusta hyvällä mielellä ja se jatkui päivän loppuun asti. Korkeasaaressa oli sopiva ilma, ei liian kylmä eikä liian kuuma. Pysyttiin ryhmän kanssa hyvin aikataulussa ja kaikki sujui suunnitellusti. Juttelimme nuorten kanssa paljon eri aiheista, eikä juttu missään vaiheessa loppunut. Oli kivaa nähdä, että nuoret myös todella viihtyivät meidän seurassa.
Jäimme retken jälkeen vielä katsomaan em jalkapallo ottelua, koska vastassa olivat Suomi ja Venäjä. Meillä oli toivoa ja Suomi pelasi hyvin, mutta Venäjä kuitenkin vei voiton 1-0.
-Sofia

Avainsanat