Ilmoittautuminen Kulttuurilabran syksyn kursseille on alkanut!

Hyviä uutisia kaikille kulttuurista kiinnostuneille! Nyt voit ilmoittautua Kulttuurilabran syksyn kursseille. Kulttuurilabra tarjoaa monipuolisia ja innostavia kursseja nuorille Helsingissä. 

Kulttuurilabran syksyn valikoimasta voit valita kiinnostuksesi mukaan kuvataidetta, kirjoittamista tai muita taiteenaloja. Kursseja on tarjolla kaikenlaisille taiteen harrastajille, olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi harrastaja. Ennakko-osaamista ei tarvita. Esimerkiksi Ideasta taiteeksi -kurssilla voit jalostaa omia ideoita kohti esitystä, näyttelyä tai taidetekoa Kulttuurilabrassa. 

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu Kulttuurilabran verkkosivujen kautta. Siellä voit tutustua kurssitarjontaan, kurssien ajankohtiin ja sisältöön, jotta voit valita juuri itsellesi sopivan kurssin. 

Kulttuurilabra on tunnettu innostavasta ja kannustavasta ilmapiiristään, jossa jokainen nuori voi kehittää taiteellisia taitojaan omassa tahdissaan. Kurssien tarkoituksena on tarjota paikka luovuudelle, ilmaisulle ja uusien taitojen oppimiselle. Kurssit tarjoavat myös mahdollisuuden tutustua samanhenkisiin nuoriin ja luoda uusia ystävyyssuhteita. 

Ilmoittautuminen Kulttuurilabran syksyn kursseille  

Jos olet kiinnostunut taiteesta ja haluat kehittyä omalla taiteen alallasi, suuntaa Kulttuurilabran verkkosivuille osoitteeseen https://nuorten.hel.fi/nuorisotalot/kulttuurilabra/ ja ilmoittaudu mukaan syksyn innostaviin kurssikokemuksiin! 

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot

Avainsanat