Hertsin äänistudio

Hertsissä sijaitseva äänistudio on matalan kynnyksen studio, joka tarkoittaa sitä, että toimintaan voi tulla vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta studiotyöskentelystä. Ainoana ehtona on, että olet yli 12-vuotias ja sinulla on nuorisopalveluiden jäsenkortti.

Studion toiminta perustuu siihen, että ohjaajat auttavat sinut alkuun sekä ohjaavat ja opastavat tutustumaan musiikkimaailman saloihin ja studiotyöskentelyyn. Hertsin Studiossa nuoriso-ohjaajana toimii Onni.

Tällä hetkellä studiovuorot varataan WhatsApp-ryhmän kautta, minne uudet vuorot tulevat viikoittain.

Pyydä liittymistä Onnilta!

Hertsin nuorisotalon studiotilat. Kuvassa erilaisia instrumentteja ja tietokone

Studion nuorille tarjotaan säännöllisesti esiintymiskokemusta eri yhteistyöpaikkojen muodossa. Nuoret ovatkin esiintyneet esimerkiksi Herttoniemi Blockpartyssä, erilaisissa showdowneissa sekä nuorisotalojen tapahtumissa. Lisäksi heillä on mahdollisuus tutustua samalla keikkatuontantoon esimerkiksi ääni- ja valosuunnittelun tai vaikka markkinoinnin näkökulmasta. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Nuorten kehittyessä, tarkoituksena on, että studiota voi käyttää myös omatoimisesti ja silloin käyttäjä on itse vastuussa studiosta. Omatoimisen vuoron ehtona on osallistua perehdytykseen.

Kysy lisätietoja Onnilta!

Studion aukioloajat

  • Pe-La klo 15-22
  • Su-To klo 14-21

Tiedustelut:

Onni Palander
040 519 5862
onni.palander@hel.fi