Tilojen esittely

Harrastushallissa on iso kenttä, jonka voi jakaa väliverhoilla kolmeen osaan.

Kenttäalueiden koot:

  1. Kenttä 1: 209m²
  2. Kenttä 2: 103 m²
  3. Kenttä 3: 312 m²

Kentällä 2 on tanssitoimintaan sopivat peilit.

Kentillä 1 ja 3 on futsal-maalit, joita säilytetään ylhäällä sähköisten maalihissien avulla. Futsal-maalien käyttöön haetaan erikseen käyttöoikeus.

Kentillä on seuraavat rajamaalaukset: koripallon vapaaheittoviivat, sulkapallorajat, lentopallorajat sekä kenttärajaukset isolle ja pienille kentille.

Iso liikuntakenttä
Harmaalla verholla rajattu tila, jonka seinällä tanssipeilit
Kenttä ja koripallokori

Harrastushallin tiloihin pääsee esteettömästi ja tiloissa on esteetön suihku ja wc. Tiloissa on langaton verkko.

Käytävä, jonka varrella naulakko ja wc-tiloja
Esteetön suihku
Esteetön wc ja vauvanhoitotaso

Esteettömän pukutilan lisäksi hallin takaosassa on kaksi pukuhuonetta, joista 1 on isompi ja 2 on pienempi. Pukuhuoneissa on kaapit, jotka lukitaan omalla lukolla. Pukuhuoneissa on suihkut ja wc-tilat.

Pienmepi pukuhuone, jonka seinustalla vaaleita pukukaappeja

Harrastushallin aulassa on useita pöytä- ja istuinryhmiä, tv sekä keittiö, johon haetaan erikseen käyttöoikeus.

Aulan pöytäryhmiä ja taustalla keltainen keittiö
Katja Tähjä
Aulan pöytätyhmä ja tv

Harrastushalli ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta. Edellytämme kaikilta käyttäjiltä jätteiden lajittelua.

Harrastushallin varusteet

Malminkartanon harrastushalli sopii monenlaiseen harrastustoimintaan. Hallista löytyy muun muassa seuraavia varusteita ja välineitä: salibandymaalit, koripallotelineet, käsipallo-/futsalmaalit, lentopalloverkko, sulkapalloverkko, jumppamattoja, hierontarullia, terapiapalloja, joogatiiliä, jumppakuminauhoja, pilatespalloja, jumppakemppejä, kahvakuulia, mailoja ja palloja, sirkusvälineitä (diaboloja, jonglöörauspalloja, lautasia, keiloja) sekä kaupunkisotasetti. Käytettävissä on myös musiikin toistoon soveltuva liikuteltava kaiutin sekä langaton mikrofoni.

Kaikista varusteiden käytöstä on sovittava erikseen vuoron myöntämisen yhteydessä. Tilassa saa käyttää myös ryhmien omia välineitä. Huomioithan, että säilytystilat ovat rajalliset.

Avainsanat